pokanje v volanu

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
jurcek3
Kraj: ljubljana

pokanje v volanu

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

dons sm tko przgou avto in sem vrtel volan za 45 stopinj v levo in v desno in kr neki je notr v volanu pokal????
etore

Re: pokanje v volanu

Odgovor Napisal/-a etore »

mozno da je kak koncnik slab al pa u najslabsem primeru zodata letev.]
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

etore napisal/-a:mozno da je kak koncnik slab al pa u najslabsem primeru zodata letev.]
jaz sem se danes losal mojega megana!!!!!! Uffff!!! Pa je le sel od bajte.
Kupil sem pa spet Renoja - tokrat bencinarja 1.6 letnik 2004, crne barve!!!!
Upam da bo ta delal kej bolj, kt pa dizel, k sm mu dobesedno j.... m..... zadnje cajte.
Predvsem pa k se enkrat zacne sranje z avtom se nadaljuje in nadaljuje, ni konca ne kraja. Enostavno prodas in to je to!!!
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

pr men je biu zrahljan vijak na volanskem drogu v kabini, ne poka nic vec

aja, koncnike pa ostale vijake okol diskov preveri

lp
jurcek3

ajoj tommy spet si su na reno, ne vem no....joke :D

drgac pa je biu koncnik menan pred kaksnim letom,tako da ga bo treba peljat na servis, sam to se nau zgodil dokler ne bo avto samo moj :P
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Tommy28 napisal/-a:
etore napisal/-a:mozno da je kak koncnik slab al pa u najslabsem primeru zodata letev.]
Upam da bo ta delal kej bolj, kt pa dizel, k sm mu dobesedno j.... m..... zadnje cajte.
Predvsem pa k se enkrat zacne sranje z avtom se nadaljuje in nadaljuje, ni konca ne kraja. Enostavno prodas in to je to!!!
a ti to resno ? :D pa tok si zmetu kesa v unga se ciperat ga dov in ga prodas pol ? pa kups spet renoja pa tok si mev za pvoedat d novs nbenga renoja vec kupu ? :lol: sam bogi pol un k ga je kupu tvojga ane :? :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Tommy30

Aja, ko bo temperatura +0 ga bom malo opral in predstavil v galeriji!!!
Uporabniški avatar
Tommy30

86-4PJ napisal/-a:
Tommy28 napisal/-a:
a ti to resno ? :D pa tok si zmetu kesa v unga se ciperat ga dov in ga prodas pol ? pa kups spet renoja pa tok si mev za pvoedat d novs nbenga renoja vec kupu ? :lol: sam bogi pol un k ga je kupu tvojga ane :? :wink:
Nisem ga niti prodajal, ampak se je ena dobra varianta ponudila in sem ga dobil full poceni, pa zelo dobro sem dal svojega v racun.
Definitivno pa je bencinar ( reno) boljsi v zimskih dneh kot pa diesel, ker sem dobesedno zmrzoval v njem, motor pa se ni segrel cca 20 km-jev.
Pa skoz sem moral pazit kje bom tocil nafto, sploh pa na podrocju bivse juge k sm kr doskrat v srbiji, bosni.....
Drugac pa je bil moj stari megane porihtan.
Prinovem pa sem dobil zraven tudi vse racune servisov, med drugim tudi letos menjane vse cinspule.Upam da mi bo ta laufu tko kt mora, ker do sedaj z megani bencinci nisem imel problemov.
jurcek3

eh kdo pa se voz dizla :D , lool
baje je res reno bolsi bencinar kot dizl, sam jst bom su pa na nasledn auto na dizla...
Uporabniški avatar
ZZ-717

tommy28:

Pa skoz sem moral pazit kje bom tocil nafto, sploh pa na podrocju bivse juge k sm kr doskrat v srbiji, bosni.....

tista nafta itk ni dobra za noben avto v sloveniji ker je premal mastna...tko da tuki ni nc reno kriv... glede tega p d se mors 20km furat d se ti segreje... pa nwm... logicno d ti nmore takoj zacet gret ce je zunaj -10 stopinj...ampk men dosti kmalu in sem zaenkrat tut z reno dizlom zadovoljen tut pozimi....vsak ma svoj prov... p prov je tko :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Tommy30

86-4PJ napisal/-a:tommy28:

tista nafta itk ni dobra za noben avto v sloveniji ker je premal mastna...tko da tuki ni nc reno kriv... glede tega p d se mors 20km furat d se ti segreje... pa nwm... logicno d ti nmore takoj zacet gret ce je zunaj -10 stopinj...ampk men dosti kmalu in sem zaenkrat tut z reno dizlom zadovoljen tut pozimi....vsak ma svoj prov... p prov je tko :wink:
In kje bi ti tocu na balkanu?????
Avtonomija ne gre od LJ - BG - LJ, mal zmanka in je treba tocit nekje dol.
Sej ne recem, z bosch pumpo, turbino, intercoolerjem ni bilo nobenih problemov, vse drugo pa.... khm, khm.....
Uporabniški avatar
ZZ-717

nisem rekel da ne smes nikjer tankat dol ... samo pravim da vsem avtomobilom skodi tista nafta... in ne samo renoju...
Slika
Uporabniški avatar
Tommy30

86-4PJ napisal/-a:nisem rekel da ne smes nikjer tankat dol ... samo pravim da vsem avtomobilom skodi tista nafta... in ne samo renoju...
VW in Mercedes ( star 5 let in novejsi) deluje BP na njihovo nafto.
Renault pa obcutno slabse dela ze takoj po tocenju goriva + poraba visja po defaultu za vsaj 1,5 - 2 l/100km. ( isto je z peugeotom in citroenom )
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

SRY za OFF: daj ne klamfajte bedarij. Prav vsi nekje enako crkujejo. Pac glede na trzni delez, ki ga kdo zaseda. Pri nas je razumljivo, da je Renault na prvem mestu. Saj ima dalec najvecji trzni delez ter verigo pooblascenih prodajalcev in serviserjev..

Btw..zaradi enega tanka slabse kakovosti goriva, se nobenemu ni avto crknil. Tudi tam vozijo Reno-je, BMW-je, VW-je, itd... A tisti hodijo k nam tankat,morda na Madzarsko, Bolgarijo, Albanijo ??? :lol:
Uporabniški avatar
Tommy30

Solero napisal/-a:SRY za OFF: daj ne klamfajte bedarij. Prav vsi nekje enako crkujejo. Pac glede na trzni delez, ki ga kdo zaseda. Pri nas je razumljivo, da je Renault na prvem mestu. Saj ima dalec najvecji trzni delez ter verigo pooblascenih prodajalcev in serviserjev..

Btw..zaradi enega tanka slabse kakovosti goriva, se nobenemu ni avto crknil. Tudi tam vozijo Reno-je, BMW-je, VW-je, itd... A tisti hodijo k nam tankat,morda na Madzarsko, Bolgarijo, Albanijo ??? :lol:
OFF:
Sorry sam glih mi vsi z balkanom vred dobivamo nafto iz Bolgarije....
Odgovori