Pozdrav!
Pubeci ce kam pol nikoli v AVTOROMA v Miklavzu. Mislim se v torek menim z enim tipom po telefonu in mi zagotovi da mi lahko zrihta:
- prednje diske 23 EUR - po komadu
- prednje plocice 26 EUR - komplet prva os
- zadnje diske z lezaji 28 EUR - po komadu
- zadnje ploscice 24 EUR - :komplet zadnja os
Torej skupaj dobrih 150 EUR, si mislim kul cena bom narocil v sredo dopoldan.
In res narocam in mi tipo prbije ja zadnji diski nimajo vgrajenih lezajev - lezaje morate dati notr spresati sami - 2 lezaja zadaj sta 22 EUR. OK si mislim bom se nekak pozrl, ceprav mi nekaj ne da miru.
Klicem spet popoldan sam da preverim kak je zdaj na stvari. Potem pa tipo rece ja zadnji diski sobrez lezajev, mu prbijem ja kako so pol drazji kot prvi in on meni ker so pac lukas in jas popizdim, kako zdaj ce mi je receno da je vse komplet lukas on pa lepo sprosceno meni ne gospod to niste prav razumeli, prednji diski niso Lucas, Lukas prednji diski kostajo 36 EUR.

Kar prekinem telefon in me boli, si bom raje dal komplet diske s ploscicami ABS narociti in basta.
Mislim iz 150 prilezes v 24 urah za iste dele pr isti firmi na cez 200 EUR. Pa ne da nimam denarja - ni problem sploh za dnar, ampak nacin poslovanja pa smrdi do neba.
Zato tema se naj kar zaklene bom nabavil ABS komplet pa bo ze bolje kot je zdaj.
LP D.
R 19 1.8i 16v!! Ostalo so le prevozna sredstva...