Renault Laguna Concorde 2000 vklop dnevnih luci
Renault Laguna Concorde 2000 vklop dnevnih luci
Zivjo!
Morda kdo ve, kako je izveden avtomatskih vklop dnevnih luci na tem modelu? Pomojem je samo neka vezica nekje. Rad bi zadevo izklopil.
lp
Morda kdo ve, kako je izveden avtomatskih vklop dnevnih luci na tem modelu? Pomojem je samo neka vezica nekje. Rad bi zadevo izklopil.
lp
a nima pod volanom takega kvadratnega stikala, crne barve? naceloma so ga mel vsi od l.99 naprej 
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si
ah ne OBD... pod volanom je prav tako majhno stikalo za vklop/izklop dnevnih luci.
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si
Na mojem meganu so samo preko racunalnika nastavli,pa se mi sedaj same vklopijo ko avto vzgem. Je dobra zadeva to,nena rabis nonstop po salteru drkatdynamic napisal/-a:A mogoce kdo ve ce se da pri vseh Lagunah II uklopit dnevne luci al imajo to samo doloceni modeli. Ali je potrebno na servis peljat al lahko kar sam to funkciji uklopim.iztok.g napisal/-a:a nima pod volanom takega kvadratnega stikala, crne barve? naceloma so ga mel vsi od l.99 naprej
moj nasvet: idi na en reno servis,pa do onega ko priklapla avte na racunalniku pa mu vtaknes kaih 15eur v zep pa ti bo naredo

pa vam pravim moj Espace ima pod volanom, blizu trimerja za nastavitev jakosti osvetlitve armature, tudi stikalo za vklop/izklop dnevnih luci. Pa sodelavec ima isto na Masterju. Pa kaj tega noben drug nima?!
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si