pa katerga megana to? sam da bi ble prov ledice v zadnji luci se nism vidu nobene luci za megana
led luci za Megane Coupe letnik 2007
jap moj je tistle...
evo tle p link od cele galerije pa majhnih predelav
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 87&start=0
no res povej za zadne lucke k jih zelim od tanovga modela...zdj pa nwm a bom su jih prej kupt nove al bom pa tebe pocaku
sam kdaj bojo pa une luci vn prsle pa tut nwm

evo tle p link od cele galerije pa majhnih predelav
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 87&start=0
no res povej za zadne lucke k jih zelim od tanovga modela...zdj pa nwm a bom su jih prej kupt nove al bom pa tebe pocaku
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
- clio_dizel
- clio_dizel
Jst bi tud dal tele lucke gor ce bi mel megana... k so dost lepe 
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večrazen teh luci ki jih je prkazau clio_dizl, obstajajo sam se crom varijanta za megana2.
LED luci ni in nebo v proizvodnem programu ker se ta vozila v tuning sceni ne pojavljajo tako pogosto in bi njih proizvopdnja financno ne iznesla.
Nazalost je stvar taksna in se bo treba s tem sprijaznit.
obstajajo torej dve stvari, kupit te ki so na razpolago, ali se pa na lastno pest lotiti kaksne predelave.
na slpetu se marsikdo pokaze zpredelanimi lucmi.
nardi se okvir it poliestra in vanje se vstavi Hella luc, te so najpogostejse in tudi najatraktivnejse glede na videz in funkcije, te so pa v LED ponudbi, ampak so pa okrogle.
hja, kaj hocemo.
aja, pa niti nisem preprican da za letnik 06 dalje sploh odbstajajo luci ki so na sliki zgoraj.
se pa luci lahko prebarvajo, hehe
lp
LED luci ni in nebo v proizvodnem programu ker se ta vozila v tuning sceni ne pojavljajo tako pogosto in bi njih proizvopdnja financno ne iznesla.
Nazalost je stvar taksna in se bo treba s tem sprijaznit.
obstajajo torej dve stvari, kupit te ki so na razpolago, ali se pa na lastno pest lotiti kaksne predelave.
na slpetu se marsikdo pokaze zpredelanimi lucmi.
nardi se okvir it poliestra in vanje se vstavi Hella luc, te so najpogostejse in tudi najatraktivnejse glede na videz in funkcije, te so pa v LED ponudbi, ampak so pa okrogle.
hja, kaj hocemo.
aja, pa niti nisem preprican da za letnik 06 dalje sploh odbstajajo luci ki so na sliki zgoraj.
se pa luci lahko prebarvajo, hehe
lp
dizl zdj me bote p skor preprical ze za tiste lucke
sam kaj se niste prej spomnl ? ce grem se une nabaut... pol spet homologacija... in ne mislsm spet isto placvt...jutr mam ze za prednje lucke homologacijo pa d bi su se enkt se mi p res ne da tiste reucke unim metat
glede home made sm tut ze sam premislevov ja...samo k... k se jih ne da homologerat... tko da nocm takih
bomo najdl kr lepo od tanovga modela pa bo
p.s. ja dizl si slisu zdj ne bot tok krut!
EDIT: ce mi kdo najde une lucke nj da link p d vidm kaksna je cena
pa sorry k smo OT
sam kaj se niste prej spomnl ? ce grem se une nabaut... pol spet homologacija... in ne mislsm spet isto placvt...jutr mam ze za prednje lucke homologacijo pa d bi su se enkt se mi p res ne da tiste reucke unim metat
glede home made sm tut ze sam premislevov ja...samo k... k se jih ne da homologerat... tko da nocm takih
bomo najdl kr lepo od tanovga modela pa bo
p.s. ja dizl si slisu zdj ne bot tok krut!
EDIT: ce mi kdo najde une lucke nj da link p d vidm kaksna je cena
pa sorry k smo OT

.jpg)