ponovno motor za R19 1,4
ponovno motor za R19 1,4
spet isto.Ne dobim motorja E6 JA700 mislim ) 1,4 za moj R19.Ponujajo mi novejsi z vbrizgom.Je mozno tega uporabit in kako.Original ima vplinjac.nujno.
invalid s fentanim R19
Re: ponovno motor za R19 1,4
rabis cel motor ali samo dele za ta motor? ce rabis dele jih imam jst na zalogi.invalid napisal/-a:spet isto.Ne dobim motorja E6 JA700 mislim ) 1,4 za moj R19.Ponujajo mi novejsi z vbrizgom.Je mozno tega uporabit in kako.Original ima vplinjac.nujno.
invalid napisal/-a:spet isto.Ne dobim motorja E6 JA700 mislim ) 1,4 za moj R19.Ponujajo mi novejsi z vbrizgom.Je mozno tega uporabit in kako.Original ima vplinjac.nujno.
motor ravno tako pase v R19, vijak na vijak, samo brizgavanje je potrebno zamenjati za uplinjac.
sej se na forumu prodajajo taki motorji, ce se ne motim ga prodaja uprabnik enej_46,
iz Clia, je pa ravno tako identicen.
Lp
Na E7J motorja lahko das fergazer in vse druga kar potrebujes, obratno pa NE gre, ker ima E7J glava par lukenj vec za senzorje.
TURBO16V prodaja E6J motor... http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... highlight=
TURBO16V prodaja E6J motor... http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... highlight=
megane96 napisal/-a:invalid napisal/-a:spet isto.Ne dobim motorja E6 JA700 mislim ) 1,4 za moj R19.Ponujajo mi novejsi z vbrizgom.Je mozno tega uporabit in kako.Original ima vplinjac.nujno.
motor ravno tako pase v R19, vijak na vijak, samo brizgavanje je potrebno zamenjati za uplinjac.
sej se na forumu prodajajo taki motorji, ce se ne motim ga prodaja uprabnik enej_46,
iz Clia, je pa ravno tako identicen.
motor iz Clia ze imam,torej je treba dobit sposobnega mehanika,ker moj trdi da se ne da(mislim da se mu ne da)lp
Lp
invalid s fentanim R19
motor iz clia je identicen kot iz R 19, razlika je samo v pokrovu ventilov, ki je pr cliu malo krajsi, ker ima clio motor obesen zgoraj in ima zato aluminjast pokrov cez zobati jermen, ki sluzi kot sedisce nosilca motorja.
Torej damo motor iz clio na R 19 se lahko pokrov za jermen(in pokrov ventilov) zamenja z plasticnim ni pa nujno.
ce pa iz R 19 na clio, je treba pa zamenjat pokrov ker drugace ne da motorja obesit.
Torej damo motor iz clio na R 19 se lahko pokrov za jermen(in pokrov ventilov) zamenja z plasticnim ni pa nujno.
ce pa iz R 19 na clio, je treba pa zamenjat pokrov ker drugace ne da motorja obesit.