meglenke? Lahko da so res cudne, neestetske, ampak vsi tukaj "predelujemo" svoje avtomobile, da bi bili nekaj posebnega, da bi izstopali iz povprecja itd. Vzorec predelav je v principu vedno enak ali podoben (felge, spojlerji, auspuhi, vzmeti...) Ampak nikjer nisem se nobenega videl da bi imel taksne meglenke kot jih imam jaz (Zdaj ce so grde- to je druga stvar). Vem samo da prizgane modre meglenke pobirajo poglede se tako dobrim in dragim avtomobilom. In ce sem dosegel, da v mozici dragih avtomobilov uspem za trenutek pridobiti pogled ljudi- je to zame "uspeh" Ker mi Clio sluzi tudi kot reklama za to s cimer se ukvarjam, je to zelo pomembno, saj je v blizini grdih meglenk nahaja lepa registreska tablica in nato ze sledi vprasanje ljudi "Kaj pomeni KZVD" in tako se pogovor zacne... Glede belih smerokazov pa se tudi jaz strinjam-beli bi bili dosti lepsi,ampak je nekako zmanjkalo volje in casa, tako da se s Cliota stvari pobirajo dol- Felge se prodajajo z gumami,
http://www.avto.net/2004/platisca/oglas.asp?id=1697570
ja miko 55 je pravilno predvideval
www.kzvd.si
Tako da objava mojega avta ni samo v tem da bi vam avto pokazal, ampak je to objava z namenom...
Zaradi kršenja pravil foruma, smo umakili povezavo na stran. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodstvo kluba. Hvala!