Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04...polizdelki :D
no spet blo mal casa odvec pa smo spet neki delal...
avto je dobil mal dodatne opreme in sicer tempomat...si nism mislu da je to tok uporabna zadevca
potem satknu sem ene pragove ki jih bo treba zdej dodelat (upam da kmal)
slikce bodo pa tud...kmal...
zdej grem pa pogledat kaj bomo s pragov naredl
Lp!
avto je dobil mal dodatne opreme in sicer tempomat...si nism mislu da je to tok uporabna zadevca
potem satknu sem ene pragove ki jih bo treba zdej dodelat (upam da kmal)
slikce bodo pa tud...kmal...
zdej grem pa pogledat kaj bomo s pragov naredl
Lp!
zila je potegnena do konektorja ki je priklopljen na tiste drsne kontakte pri volanu (tam gre se hupa in air-bag + 2 kabla za tempomat) no zamenat sem mogu tiste drsne kontakte ker pri meni je blo sam za hupo in air-bag...za stikalo za vklop/izklop tempomata pa je potegnjen konektor do tam kjer mora bit...
no u glavnem v potniskem prostoru je instalacija usa razen tistih drsnih kontaktov in pri sklopki je se eno stikalo za katerega je tudi napeljava (no skoraj usa...brez predelav pac ne gre
)
no in pol gre use skup to na stevc...
tuki pa nastane problemcek
in sicer zamnjka instalacije
no u glavnem treba je potegnt 4 kable od stevca do racunalnika za ubrizg
No ce se bo kdo ubatu s tem nej me pa uprasa da ne bom neki brezveze nakladu iz kje pa kam kaksen kabel
Lp!
no u glavnem v potniskem prostoru je instalacija usa razen tistih drsnih kontaktov in pri sklopki je se eno stikalo za katerega je tudi napeljava (no skoraj usa...brez predelav pac ne gre
no in pol gre use skup to na stevc...
tuki pa nastane problemcek
no u glavnem treba je potegnt 4 kable od stevca do racunalnika za ubrizg
No ce se bo kdo ubatu s tem nej me pa uprasa da ne bom neki brezveze nakladu iz kje pa kam kaksen kabel
Lp!
no ni lih tko simpl...Mark napisal/-a:Saj vecina modelov ze ima instalacijo potegnjeno in prazen salter, tam ko se stela visina luci..Sem slucanjo mislil, ce si si dal svoje salterje gor... Najboljse je itak direkt na volanu, tam ko so vdrtine..
nekateri modeli majo instalacijo nekateri ne pa se tisti ki imajo jo imajo sam v potniskem prostoru pa se ta je pomanjkljiva...