meglenke so h11 ce se ne motm, kratke h7, dolge h1. ce bi hotu met tud dolge xenonke potem bi bl tezko blendu, pa tud dost bolj se jih unicuje ker jih moras ugasat vsakic ko ker nasprot prpele. bixenon kit v eni zarnci se dobi pa samo h4 (ker je ze v osnovi kratka in dolga skupi in en mehanizem premika pleh nad zarnco in spreminja snop).
clio_dizel napisal/-a:meglenke so h11 ce se ne motm, kratke h7, dolge h1. ce bi hotu met tud dolge xenonke potem bi bl tezko blendu, pa tud dost bolj se jih unicuje ker jih moras ugasat vsakic ko ker nasprot prpele. bixenon kit v eni zarnci se dobi pa samo h4 (ker je ze v osnovi kratka in dolga skupi in en mehanizem premika pleh nad zarnco in spreminja snop).
za bi sm vedu ja d so h4 sam... a tko to gre... hvala za obrazlozitev
Meglenke so H11 in bi jih naj dobo v soboto! Za dolge luci se pa nena splaca dat xenon kita,ker rabi nekaj casa da se segreje in zacne svetit!
Po platisca grem pa jutri in MIM maratea 16 col,bo dost zaenkrat!
Pol se pa neha z predelavami na tem cliotu!
Saj 16-tke so tudi vredu...Sem jih vcasih imel... Ziher se bos kaj predelal, hehe
jaz sem tudi tak rekel, ampak se bo ziher kaj za spremenit, da nebo dolgcas... Vendar spomladi, ker pozimi se mi ne da! Pozimi ima avto malo pavze...Roba ze caka, he he
Tak nekak zgledajo ta platisca, sem nasel na netu MIM...
Pravis da si te luci kupil pri mstyling,ampak na avtu zgledajo cisto drugace kot pa tam kjer ima slike luci,ki so na voljo,so mi tam lepse kot pa potem na avtu tak da jih verjetno ne bom nabavil ker mi nic kaj lepo ne zgledajo
dejan80 napisal/-a:Pravis da si te luci kupil pri mstyling,ampak na avtu zgledajo cisto drugace kot pa tam kjer ima slike luci,ki so na voljo,so mi tam lepse kot pa potem na avtu tak da jih verjetno ne bom nabavil ker mi nic kaj lepo ne zgledajo
Tisti kromirani deli bi mogli bit crni pa bi cisto drugace zgledalo!