Ljubljanski styling

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
BorutG
Kraj: L J U B L J A N A

Ljubljanski styling

Odgovor Napisal/-a BorutG »

No to je ena od opcij Ljubljanskega stylinga. Hitro in poceni, bo kdo kupil morda kaksen rezervni del? Ocitno se bo nekaj prodajalo.

Slika
Zadnjič spremenil BorutG, dne 12 Dec 2007, 18:12, skupaj popravljeno 1 krat.
The Prosecutor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.
Uporabniški avatar
enej_46
Kraj: Koper - Prade

Odgovor Napisal/-a enej_46 »

:shock: :shock: to je tvoje? ne a? budale celega so polupli spredaj, ma nemores :shock: :mad:
Slika
事実は拳ではない!
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ce se je p revez zabov spredi pa je rabu ane nadomestne dele :lol: sam tale je pomoje kr neki casa stal glede na tok ok je listja gor :?
Slika
BorutG
Kraj: L J U B L J A N A

Odgovor Napisal/-a BorutG »

enej_46 napisal/-a::shock: :shock: to je tvoje? ne a? budale celega so polupli spredaj, ma nemores :shock: :mad:
Na mojo sreco tale ni moj, je pa res da bi rad spoznal pogumneza, ki bi kaj takega naredil na mojem. Potem bi bil novica v Slovenski novicah, kako na hitro izgubiti obe roki in se kaj.
The Prosecutor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.
Uporabniški avatar
megane96
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a megane96 »

Cebi s prve roke slisal kako zgledajo in so nastudirani pogumnezi (ker jih je vec), ki se lotevajo takih podvigov, bi blo skor bolse da bi se kr skril.
dvomim da bi se upal zraven priti. :)
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

prejsnji teden sem se oglasil pri malgaju in je tam en ata pripelaj cliota B1 s podobnim "stylingom". bil je tudi brez obeh airbagov.
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

clio_dizel napisal/-a:prejsnji teden sem se oglasil pri malgaju in je tam en ata pripelaj cliota B1 s podobnim "stylingom". bil je tudi brez obeh airbagov.
Jp :) Airbagi Twingo Clio to so eni izmet najbolj privlacnih pri lovcih na rezervne dele :) Poklices, reces kaj rabis, naslednji dan ze ma na zalogi :) :shock: :shock:
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

MaTe0 napisal/-a:
clio_dizel napisal/-a:prejsnji teden sem se oglasil pri malgaju in je tam en ata pripelaj cliota B1 s podobnim "stylingom". bil je tudi brez obeh airbagov.
Jp :) Airbagi Twingo Clio to so eni izmet najbolj privlacnih pri lovcih na rezervne dele :) Poklices, reces kaj rabis, naslednji dan ze ma na zalogi :) :shock: :shock:
BTW (baba cula, baba rekla): Nekdo iz CE, ki bi naj iskal dele za razbitega Twingeca, je preklical vsega in svasta, in koncno naletel na nekoga, ki bi mu naslednji dan lahko priskrbel dele. Naslednje jutro ga je cakalo presenecenje, ko je prisel ven do drugega domacega Twingota, in je ta bil spredaj pokraden. Seveda je te dele popoldne kupil nazaj pri tistemu kateremu jih je prejsni dan narocil :).

Sej pravim baba cula, baba rekla, ampak tud ce ni res je cist mozn.

Drgac je pa res kar prava ekipa, ki se loteva taksnih "podvigov" in jih ni za ustavljat, ko so v elementu. Majo pa tud kr poguma, med drugim so nasli tudi do Festajna: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1761815 (ce link ne bo vec deloval: Festajn je eden vecjih preprodajalcev poskodovanih vozil, kateremu bi naj pred hiso raztavli enega Megana, za informacijo o pogresanih delih (v bistvu odbijac, kilerji, pa airbagi) razpisuje 3500eur nagrade, tak da mu je en fejst na zivc stopil :)).

LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

mogu bi ksno slikco dt... k tlele mi npise kukr d je ni :?
Slika
Odgovori