A bi mi kdo lahko razlozu,se bols bi blo pa na sliki pokazat
kje in kako pri meganu c. 1.6,96' zategnit jermen!?
Ker mi zacvili ko avto vzgem! hvala...
LP
Zategnit jermen!??
Kar se tice cviljenja jermena je definitivno premalo zategnjen, pojavi se vsakic pri prvem zagonu, ko je avto mrzel. Napenjalec jermena je pa zravn crpalke..
Luci: Alternator ti je zacel pesat in ne fila toliko kot bi moral.
Glede hidravlicne crpalke in servo volana pa tako. Ta Megane ima servo volan se brez elekro-ojacevalca, zato vsakic ko na mestu obrnes volan se pojavi padec moci, saj je servo-crpalka vezna z jermenom preko jermenice na glavno gred.
Glede hidravlicne crpalke in servo volana pa tako. Ta Megane ima servo volan se brez elekro-ojacevalca, zato vsakic ko na mestu obrnes volan se pojavi padec moci, saj je servo-crpalka vezna z jermenom preko jermenice na glavno gred.
na kliotu mi je tudi tako cvililo pa sm napel jermen in ni pomagalo...pol sm dau une 4 evre in sm mel mir.Solero napisal/-a:Kar se tice cviljenja jermena je definitivno premalo zategnjen, pojavi se vsakic pri prvem zagonu, ko je avto mrzel. Napenjalec jermena je pa zravn crpalke..
servo pa dela isto meni, avto zacne zgubljat moc in je tako kot je solero reku

事実は拳ではない!