Naj ti dobro sluzi
Megane 1.9dci l.2005 (katere letne gume???)
Sj dejansko me un luft ne mot sam je res grdo za pogledat86-4PJ napisal/-a:am ce mas pa neoriginal radio notr... si pa lahko dokupis tisti obrocek ... ki prov za megana obstaja..jaz sem dal 7eur in ni vec lufta med ploscico pa armaturko...majo pa pri radio vili to
No ja vsak ma svoj okusPatrik napisal/-a:lep avto,vendar barva mi ga naredi "navadnega" malo,oz. za moje pojme je bela barva za kombije pa navadne avte.
Naj ti dobro sluzi
Jah usejmo da bo dobro sluzu =) ga bo treba dobro negovati =)
ja pol rabis p ti prov kletko za megana.... ki jo dobis zravn vsakega radia...original ima to drgac... ce pa hocs dt druzga notr dt mors pa kletko notr namonterat pol p radio notr... in k das ti ploscico na radio ti se zmer ostane mal lufta med ploscico pa armaturo... no in o tem okviru ti js govorim da stane 7.5eur
glede tizga da je pa mal visi...pa mene ne moti.. drgac si pa poglej v moji galeriji slike z 18kam pa bos vidu kok je lufta...spredaj malo vec zadaj malo manj ker je se wufr notr
glede tizga da je pa mal visi...pa mene ne moti.. drgac si pa poglej v moji galeriji slike z 18kam pa bos vidu kok je lufta...spredaj malo vec zadaj malo manj ker je se wufr notr
en fotosop bi blo dobr narest z letvicam v barvi avta pa spuscen pa bi biv top pomojemscrat napisal/-a:86-4PJ napisal/-a:leeeep megane![]()
cimprej daj se letvice strihat v barvo avta
drgac pa res lep
pohvale za dobr nakup pa dobrodosel na reno forumu
Pa zakaj bi dal letvice v barvo avta? Men je zdj lepsi.
Hm glede letvic sm drugace ze razmislal da bi jih dal barvati na belo...sam vsakmu ko to omenim pravi da naj pustim tako kot je da je bolje...dau bi jih barvati kvecem na crno...tko kot so stresne sani86-4PJ napisal/-a:en fotosop bi blo dobr narest z letvicam v barvi avta pa spuscen pa bi biv top pomojemscrat napisal/-a:86-4PJ napisal/-a:leeeep megane![]()
cimprej daj se letvice strihat v barvo avta
drgac pa res lep
pohvale za dobr nakup pa dobrodosel na reno forumu
Pa zakaj bi dal letvice v barvo avta? Men je zdj lepsi.![]()
Evo uno plastiko sm dobu stala je 6eur pa sm fiksirou tud tko da nikamor vec ne zleze radjo86-4PJ napisal/-a:ja pol rabis p ti prov kletko za megana.... ki jo dobis zravn vsakega radia...original ima to drgac... ce pa hocs dt druzga notr dt mors pa kletko notr namonterat pol p radio notr... in k das ti ploscico na radio ti se zmer ostane mal lufta med ploscico pa armaturo... no in o tem okviru ti js govorim da stane 7.5eur![]()
Zj me pa se zanima ce ima kdo od vas izkusnje z temnenjam stekel oz ce je kdo dal temniti stekla k Perimund ... ker mislim se tale mesec al pa pol drug mesc peljat avto nekam da mi sipe zatemnijo... in pac bi rd vedu ce kle dobr nrdi da ni tko kot pri enem frendu k ma zrezan ko da bi en frocek iz vrtca rezou nalepke
LP sHyFtY
- Terminator
- Kraj: lj
em kje pa je to ce smem zvedt pa a mas saj lepo odrezan pa kolk casa si mogu tm pustit avto?jurcek3 napisal/-a:jst sm dau dr glassu tmnit in sm ful zadovoln, pa klub temu da se je tmnil 9 sip, je blo zlo ugodn
kolk si dau pa ti? pa a je tk odrezan da se za gre pa kolk casa si ga meu tm?86-4PJ napisal/-a:js sm dov k perimundu pa ful je se ljudi tlele gor k jih je dal k nemu temnit Smile ce rabs cifro povej...
To me zanima zto ker prihajam iz Kr.Gore in si ne morem privosit da bi zj tm 1 dan avto pustu al pa da bom tok dalec hodu nakonc bo pa grdo nrjen...mislm pa zj enkt po 15stmu dat temnit zto bi rabu cimvec informacij da se zmenm u naprej
LP sHyFtY