Vsi samo nekauj pisete o modrih pozicijskih, jaz mam rdecega cliota a so rdece pozicijske tudi???
Upam da so!!!
Ali pa kje iz Nemcije ali AVS ce se dajo dobiti a kdo ve???
Seveda so. V redni prodaji jih ima A3M iz ljubljane. Ampak sem slisal precej slabega o kvaliteti teh pozicijskih - sam nimam njihove robe. Baje, da se tu in tam pojavijo tudi v Intersparu - jaz jih se nisem videl. Zadeva je precej poceni.legionar napisal/-a:Alo
Vsi samo nekauj pisete o modrih pozicijskih, jaz mam rdecega cliota a so rdece pozicijske tudi???
Upam da so!!!![]()
Ali pa kje iz Nemcije ali AVS ce se dajo dobiti a kdo ve???
Nimam pojma, pri mni nic ne zbledijack napisal/-a:sorry k odpiram staro temo. sam jest mam rdece pozicijske oz. so bile, ker so mi po 3 mescih zbledele. sam res zdej svetjo skor normaln!a je to možn?!sam res pa je da je bil komad sam 400 sit. drgac so me pa polcaji ustavl, kmal po tistm k sm jih dal not, pa mi niso nc rekl, pa je ful neki u luci gledu, sam reku pa ni nc. drgac so mi pa težil sam za avspuh, za fedre pa nc. res mal cudn.
Ej stari, bo! Si moram cas vzet.VIA napisal/-a:LED ne more nikoli zbledet. Zarnice pa kr hitro zbledijo ja!!!
BTW Ej Chip kak je z mojimi modrimi?! Ne mi rect da se se vedno mores tolk ucit