clio dci 82hp belo-modri dim
ce bi olje vleklo skozi motor bi kadil bolj crno ali sivo.....kar pa je pri dizlih itak stalnica
ce kadi plavo ti sigurno pusca nekje v izpuh
naprosi nekoga da se pelje za tabo pa bo zavohal ce po olju smrdi
obnova turbine je od 250eur naprej
odvisno koliko je zjahana, ce jo je treba samo pretesniti potem ni take panike, drugace pa je malo panike, samo ledvice ti vseeno ne bo treba prodat
ce kadi plavo ti sigurno pusca nekje v izpuh
naprosi nekoga da se pelje za tabo pa bo zavohal ce po olju smrdi
obnova turbine je od 250eur naprej
odvisno koliko je zjahana, ce jo je treba samo pretesniti potem ni take panike, drugace pa je malo panike, samo ledvice ti vseeno ne bo treba prodat
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Upam da mi res ne bo treba ja.Shusuglao napisal/-a:ce bi olje vleklo skozi motor bi kadil bolj crno ali ledvice ti vseeno ne bo treba prodat
Drugace pa samo za vednost da Remont Kranj je obup, niti malo niso resni, tko da vam ga odsvetujem.
evo, mehanik me je danes klical in je rekel, da je kriva turbina. Omenil mi je en enega samo ne vem vec imena, ki obnavlja te turbine in sem mu rekel naj kar tja poslje in obnovi. Ni mi pa znal povedati priblizno cene, koliko bo prisla obnovitev turbine. A kdo kej ve koliko je to kaj stroska in kdo vse obnavlja turbine?
hvala
hvala
Koliko casa imas ti avto? Pozanimaj se pri varstvu potrosnikov. Ker mislim, da ti je prodajalec dolzan kriti del stroskov popravila, v kolikor je bila napaka prikrita. Jas sem imel tako smolo. Napaka je bila prikrita. Prodajalec mi je sofinanciral popravilo v znesku 50%. Generalka motorja pa je bila potrebna.