nujno!!okvirna cena popravila/menjave bloka motorja(f7r)
nujno!!okvirna cena popravila/menjave bloka motorja(f7r)
zivjo!
mene zanima kok okvirno bi prislo popravilo,oz. menjava bloka motorja pri masini f7r? gre se pa za megana 2.0 16v s pocenim blokom
hvala
lp
mene zanima kok okvirno bi prislo popravilo,oz. menjava bloka motorja pri masini f7r? gre se pa za megana 2.0 16v s pocenim blokom
hvala
lp
Ce imas sreco in si pred kratkim zamenjal vecino potrosnega materjala (jermeni itd..) potem se ti najbolj splaca kupit nekje nov blok in vse premetat. Ce nisi te srece in bi rad mirno spal, pa bodo stroski malo vecji. Ce bos dal nov blok, menjaj sravfe za glavo, ker so ponavadi vsi pretegnjeni in ne drzijo vec enakomerno dihtunge na glavi. Pa, ko ze meces bate ven zamenjas se obrocke pa vse lezaje (obvezno, ker je cena majhna v primerjavi s tem ce ribnejo). Potem pa kot ze receno menjas se vse jermene, sponer in pa po zelji se svecke, kable, rotor, senzorje, lambdo...
Odvisno je samo od tega koliko ti motor pomeni in koliko casa ga bos se imel.
Jaz na F7R ne bi sel popravljat bloka. Ce bi bla to kaka manj nafrizirana masina mogoce. Jaz ne bi vec imel dobrega obcutka, ko bi jo priganjal. Mogoce ne bi bila slaba ideja kupit nov motor, ce najdes kakega za razumno ceno.
Veliko srece z rihtanjem ti zelim (oziroma vsaj vec kot pri meni
)!
LP Robi
Jaz na F7R ne bi sel popravljat bloka. Ce bi bla to kaka manj nafrizirana masina mogoce. Jaz ne bi vec imel dobrega obcutka, ko bi jo priganjal. Mogoce ne bi bila slaba ideja kupit nov motor, ce najdes kakega za razumno ceno.
Veliko srece z rihtanjem ti zelim (oziroma vsaj vec kot pri meni
LP Robi
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Aja, pa se cene. Servis kot sem ga napisal te materjal pride okoli 600eur. Rabil bos se blok. Cene za blok na pamet ne vem, ampak mislim da tam 500eur+ nekje sigurno, mozno da se kje dobi tut ceneje(odvisno kolk km ima). Potem pa odvisno kdo ti bo to delal, se cena dela.
Clio 2.0 16V Williams 94'

aha,najlepsa ti hvala,sm kr pricakovau podobn odgovor.
sej avta nimam jst,ampak prodaja se z pocenim blokom,zato sm pa uprasu kok bi biu strosek,da bi vidu,ce se ga vseen splaca kupit za eno razumno ceno...je pa tud men najbl logicno oz. najbols da bi kr celo masino menju,sam so pa redke za dobit,edina k se prodaja je od TURBO_16V-ja,pa se ta kot sm vidu hoce 800eur,pol pa se menjava,pa je racunica kr ze huda...
robi1000 hvala za odg.
kaj tvoj wili zdej normalno laufa?
sej avta nimam jst,ampak prodaja se z pocenim blokom,zato sm pa uprasu kok bi biu strosek,da bi vidu,ce se ga vseen splaca kupit za eno razumno ceno...je pa tud men najbl logicno oz. najbols da bi kr celo masino menju,sam so pa redke za dobit,edina k se prodaja je od TURBO_16V-ja,pa se ta kot sm vidu hoce 800eur,pol pa se menjava,pa je racunica kr ze huda...
robi1000 hvala za odg.
kaj tvoj wili zdej normalno laufa?
Re: nujno!!okvirna cena popravila/menjave bloka motorja(f7r)
IMAM BLOK ZA TA MOTOR! Oziroma cel motor,samo je moznost da so zviti ventili na glavi,ker je pocen zobati jermen! Blok je pa vredu!
Ce te zanima posli e-mail: [email protected]
Ce te zanima posli e-mail: [email protected]
živjo
naj še jaz dodam svojo neljubo izkušnjo danes. imam laguno 2.0 16V l99 in danes mi je na lepem avto na cesto ugasnil in sem se zapeljal samo ob kraj do takrat je avto delal super. ga probam vžgat pa sploh ni verglalo ampak samo nekakšen rezek zvok. pa sem zaradi svoje firbčnosti probal še enkrt ( ne vem zakaj) in je nardilo isto. pogledam pod haubo in vidim da je jermen še sicer bil napet ampak je preskoču za 1 zob navzven in ga tud malo pobralo. jermen je še skoz napet zdaj vem da mi je povilo ventile in bo trba to menjat ker avto je brez rje in ga mislim še dolgo met . me pa zdaj zanimače je lahko še kaj hujšega kot zviti ventili? in koliko bi pršla obnove vsega kar paše zrave se pravi od ventilov, zobatega jermena,........itd
je imel mogoče že kdo podoben primer?
lp
naj še jaz dodam svojo neljubo izkušnjo danes. imam laguno 2.0 16V l99 in danes mi je na lepem avto na cesto ugasnil in sem se zapeljal samo ob kraj do takrat je avto delal super. ga probam vžgat pa sploh ni verglalo ampak samo nekakšen rezek zvok. pa sem zaradi svoje firbčnosti probal še enkrt ( ne vem zakaj) in je nardilo isto. pogledam pod haubo in vidim da je jermen še sicer bil napet ampak je preskoču za 1 zob navzven in ga tud malo pobralo. jermen je še skoz napet zdaj vem da mi je povilo ventile in bo trba to menjat ker avto je brez rje in ga mislim še dolgo met . me pa zdaj zanimače je lahko še kaj hujšega kot zviti ventili? in koliko bi pršla obnove vsega kar paše zrave se pravi od ventilov, zobatega jermena,........itd
je imel mogoče že kdo podoben primer?
lp
V koliko je jermen preskočil samo za en zob, ni rečeno, da je veliko škode. Osebno bi najprej preveril dejansko stanje in šele nato naprej......................
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
ja sej to se bo v kratkem pogledalo. to govorimo o zobatem jermenu?