Vidu motor na paleti,izpusni kolektor kot pri formuli 1,izpuh od kata naprej 2 lonca,cev fi 50,zadaj samo en lonec.Drugace pa diski zadaj(sicer malo majhni-drobni),podvozje cist drugo kot pri GT.Feltne 17 col,gume kot je ze nekdo napisal 195 40 17SESCAR napisal/-a:Tip motorja je se zmer K4M
Me zanima kok je kej dodelan....kwa bi mogu zamenat na mojmu 1.6 16v da bi se prblizu 136KM
2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
samo ta twingo sploh ni vec tako majhen jajcek in ce sta petka gtt in clio 16v brez aibagov in kakrsnekoli napredne varnosti lahko letela kot sneta, zakaj bi bil to problem pri twinguSolero napisal/-a:Nimam se veselja z Twingom peljat 200km/h in vec..
motor je pa res bedarija
renault s tako uspesno in velicastno turbo preteklostjo posiljuje z atmosferci
isto ce bi audi zavrgel quattro pogon in zacel odkrivati toplo vodo s fwd
sem mislil da se jim je po twingu gt obrnilo na bolje pa ocitno ni tako
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
-
etore
optimalno bi bilo met 1,6t tako kot recimo corsa opc. ceprav je en razred vecja. aja pa ce ma dost konju ne pomeni da mora bit koncna nevem kako zelo visoka. skrajsali menjlnik + velika moc= hudi pospeski in zagotovljena zmaga med sebi enakimi. a je mozno da bo tudi kaka zapora diferencjala kasneje pri kaki posebni seriji
Mislim da ciljajo pri Renaultu na CUP variantoShusuglao napisal/-a:samo ta twingo sploh ni vec tako majhen jajcek in ce sta petka gtt in clio 16v brez aibagov in kakrsnekoli napredne varnosti lahko letela kot sneta, zakaj bi bil to problem pri twinguSolero napisal/-a:Nimam se veselja z Twingom peljat 200km/h in vec..
motor je pa res bedarija
renault s tako uspesno in velicastno turbo preteklostjo posiljuje z atmosferci
isto ce bi audi zavrgel quattro pogon in zacel odkrivati toplo vodo s fwd
sem mislil da se jim je po twingu gt obrnilo na bolje pa ocitno ni tako
v soboto sem videl enega tvingeca z dvojnim izpuhom zadaj, na crno pobarvan spodnji del prednjega branika (precej bolj agresivnega od gt modela) - pobarvan je samo sredinski del spodaj, zadnji branik isto, malo bolj izbuljenimi blatniki in nizkopresecnimi gumami
Aja, tablice so bile LJ.
Aja, tablice so bile LJ.
RENAULT CLIO
@Kiko: Te fotke oz. vsaj avti so ze stari, jih je metallic lepil gor ze avgusta
(tema: fotke iz Dieppeja RS).
@Ostali: A te "obrobe" so samo v testni fazi, ali bojo na serijskem tudi? Torej ali bo blatnik ali bok kot celota posirjen ali bo posirjen z obrobami kot recimo R5 GTT?
A so (bodo) vsaj platisca ostala kot pri konceptu, torej priblizno taksna kot na prvem Meganu II RS, oz. zadnjem Cliu II RS?
Zadnjic sem se cist slucajno pogovarjal z nekom iz Revoza, pa je omenil, da bi se naj ta 1.6 motor se rahlo pregreval, a to drzi?
Glede na trmasto vztrajanje pri atmosferskem motorju, je mogoce kdo ze zasledil, ce ima Renault kaksne nacrte s Twingom v motosportu (recimo kaksen Twingo R2)?
BTW: Je kdo ze nasel kje kaksno fotko beta razlicice sestavljenega RSa?
(pa da ni polepljen)
LP, Primoz
@Ostali: A te "obrobe" so samo v testni fazi, ali bojo na serijskem tudi? Torej ali bo blatnik ali bok kot celota posirjen ali bo posirjen z obrobami kot recimo R5 GTT?
A so (bodo) vsaj platisca ostala kot pri konceptu, torej priblizno taksna kot na prvem Meganu II RS, oz. zadnjem Cliu II RS?
Zadnjic sem se cist slucajno pogovarjal z nekom iz Revoza, pa je omenil, da bi se naj ta 1.6 motor se rahlo pregreval, a to drzi?
Glede na trmasto vztrajanje pri atmosferskem motorju, je mogoce kdo ze zasledil, ce ima Renault kaksne nacrte s Twingom v motosportu (recimo kaksen Twingo R2)?
BTW: Je kdo ze nasel kje kaksno fotko beta razlicice sestavljenega RSa?
LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica
Vidu slike od twingota od enga francoza k de la v revozu kr kul avtock! Francoz je reku da se je njegov sef pelou po avtocesti z twingotom Rs 210km/h kar solidno! bomo vidli! Najbolj opremeljena verzija RS-a bo okol 17000eur osnovna RS 15000eur to sm vceri zvedu ni pa za zihr ne me ubit ce sm kj narobe zvedu!

- 16v-TwInGo
- Kraj: Ribnica