Koncno sm se tut js odlocu, da predstavim svojega Renaulta. Avto je letnik 2000 in je eden od zadnjih Ph.1 Cliotov narejenih v Novomeskem Revozu. Avto je vozila moja mama 7 let, letos pa bo kupila nov avto in meni dala Clia. Motor je navadni 1.2 8v z 43kw in ima trenutno 84.000 km. Ima 2 Air Baga, Nima pa nobene dodatne opreme, razn ogrevanih sedezev, ki so iz Cliota Storie. Se slike:
Zadnjič spremenil ClioOwner, dne 21 Feb 2009, 20:19, skupaj popravljeno 3 krat.
enej_46 napisal/-a:si siguren da ni prisel prejsnji teden iz revoza?
lepo ohranjen!!!
cuvaj ga..
Haha, to so pa mame. Cuvajo avto bolj kot sebe xD Ko sm js naredu ispit in ga zacel vozit ni su cist nikamor Zdej sm ga malo spihau pa gre kolk tolk, samo nemores pricakevat zdej neke brutal pospeske.
Ja se zgodi, js sm ga tudi malo obdusau kako leto nazaj, ko sm ispit naredu. Sej se vidi na 1. sliki da je odbijac in plastia nad njim spraskana. Luc je pa nova, ker je nosilce od luci potrgalo. Vsak ma enkrat solo, js upam mi je blo to zadnje...
ClioOwner napisal/-a:Eno vprasanje, je kdo dajau ze v navadne 1.2 cliote stevce od 1.2 RN, ki imajo obratomer? Je priklop ze al je treba napelat kabl iz racunalnika?
Ja smo z kolegom(xdss na forumu) na njgovmu k je letnik 2000 montirala not stevce iz megana in obratomer deluje ..tako da bo vrjetno tud teb sam priblizno istega letnika morjo bit
Kupu sm brisalce od Clio_Dizla in naredu velik servis(jermeni, filtri, olje, svecke, bremz olje itd.) Avto je na moje presenecenje dosti bolj odzivn. Cool