R19 16v vprasanje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Kaj pa je sploh tu ce mi lahko ksn razlozi?
Uporabniški avatar
Devilll
Kraj: Vinorodna dežela Bizeljsko...

Odgovor Napisal/-a Devilll »

evo, glede short shifterja........kul obcutek je :D , tak mal bol na trdo gre, vendar je bolj mirna rocica, pa dost majn hoda je.. 8) ...jst sem si sam svojega predelal, da ga dobis dol z ohisjem vred, moras odsraufati katalizator pa mal cel auspuh sam dol spustit........pol sem pa ga zgoraj skrajsal za 3cm, tisto plastiko ko je za v rikverc sem tudi skrajsal za 3cm, ter zavaril nazaj skupaj z pomocjo spajkalnika ter brenerja :lol: , spodnji del sem pa takoj nad zglobom odrezal ter vstavil kos zeleza isto debelega, dolzine 4cm.......ter zavaril nazaj ...........ko sem imel vse razdrto sem tiste plasticne dele lepo ocistil ter na novo namazal z vazelinom...........pa se ena malenkost: ko sem ga montiral nazaj ga nisem montiral na spodnjo stran,ampak sem ga zmontiral v kabini( pac na zgornjo stran pleha), mal je blo treba improvizirat, vendar je slo brez komplikacij......s tem sem dosegel to , da bunka ni velik nizja, mogoce je le za kak cm, ker mi tale original visina kr odgovarja......sam je pa obcutek ko da saltas nevem kako zverino 8) :lol: :D

evo na roke nahitro narisano skico.......bistvo je dokazano :lol: 8)

Slika

glede nosilcev je pa tak......... nabavo sem tale silikon......
Slika
.......luknje bom zapolnil z njim, ter kolega mi ga bo zmontiral ko bo imel cas.......ce se seveda nebom vmes premislil....... :roll: :idea:
While the clouds above prepare to destroy....
Uporabniški avatar
Devilll

btw: kmal bom mel en short shifter viska....... :P :twisted: 8)
Uporabniški avatar
Devilll

nosilci zasilikonirani, v petek odpelam avto k mehaniku, mu ga pustim da v soboto to zrihta.....jes ga pa uzgem v monzo na relly.......pol pa porocam, kaj bo z tega ratalo.....
Odgovori