Ja elektro sheme se glih ne da lahko dobit ! Dialogys-i pa Avtodate ti kaj dosti ne ponujajo na netu ali pa muli pa tudi ni kaj dosti !
Jaz mam za mojga Megane-a delavnisko knjigo v PDF formatu pa v njej ni elektro sheme celega avta !
no k je ze tema odprta si jo bom mal sposodu men bi tud tale shema prov prsla da bi vedu zakaj hudica mi ne delajo el. spegli ki sem jih zdej naknadno vgradil.
Tadej napisal/-a:Jaz bi jo rabu za megana 1.6e 96l, predvsem za ventilacijo...
Kaj ti ne dela ventilacija?? Meni je tudi crknila.. pa sem prevezal napajanje, ki gre na vzigalnik in ventilator spet dela..Kak dolgo ne vem... ne mislim, se vec zajebavat z podnozjem varovalk pa nekaj brikat...
Kaj ti ne dela ventilacija?? Meni je tudi crknila.. pa sem prevezal napajanje, ki gre na vzigalnik in ventilator spet dela..Kak dolgo ne vem... ne mislim, se vec zajebavat z podnozjem varovalk pa nekaj brikat...
men je pr ventilaciji isto vse crknlo, pa je seu mocnosntni tranzistor, pa orginalnga nism dubu, sm pa dubu nadomestk tko da zdej wse lepo dela jea
Nene nebi rad razdru pol avta da izklopim un motorcek za loputo
Ima mogoče kdo diagram elektrike za R. CLio II, letnik 2000 (torej modeli od 1998-2001)? Našel sem sicer diagram za letnike od 2001 dalje, ampak nisem prepričan, če si lahko pomagam z njim tudi na l. 2000.