centralno zaklepanje clio

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
CliYo II

Odgovor Napisal/-a CliYo II »

energy motorji so neuniucljivi :!:
iro

Odgovor Napisal/-a iro »

Ce merkas da ne zakuha zdrzijo tudi cez 400.000
Uporabniški avatar
enej_46
Kraj: Koper - Prade

Odgovor Napisal/-a enej_46 »

jaz sem imel isti problem..pol sm resu tako da sm dobu na odpadu en motorcek ki dviga kljukico gor in dol in sm ga enostavno zamenjal..daljinsko mi dela za vsa 3 vrata naenkrat..na kljuc ne, kr sm neki zaj... ;) ampak me ne moti :P
ni nek strosek to...poglej po netu ki prodajajo sesute cliote RT in kupi motorcek..vec ko 10eur je kraja :D
Slika
事実は拳ではない!
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

da ne odpiram nove teme

na clio 95 imam podoben problem
dokler se ni zacelo mrzlo vreme je centralno delalo odlicno razen enih vrat ki stekajo ze odprej

od zdaj ko je pa mrzlo se mi pa nobena vrata vec ne odklenejo le voznikova
ostali se kak jim je

se pa vidi da reznejo
odprejo se nekje do polovice, vcasih se da opret vrata vcasih pa se premalo odklenejo da bi lahko odprl vrata

kaksen nasvet
je treba mogoce kje kak konektor nasprejat kaka vodila nasprej da se kje kaj zatika
kaka pomoc da nebi taval pa vse to sel skozi
v najslabsem problemu bom pac postavil avto v garazo pa vse razkopal

hvala ze vnparej
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

problem je v motorckih ki odklepajo in zaklepajo. imel sem isti problem na R19, mislim da sem ene 100x to razdiro in menjavo motorcke, drugace ne gre. z leti se gumica ki je na stiftu ki odklepa in zaklepa strga, zraven pride vlaga in je drek, posebej se pozimi, poleti mi je delalo za silo, probas lahko tudi s kakim sprejem ne z WD40 ,jaz sem zajebo :P , ce obstaja kaki drugi sprej ne vem, ker na koncu sem samo se menjavo motorcke, mislim pa da celo pasejo ti z R19 na cliota 1 ph I in II ni pa neki kunst tega menjat samo volja in pot, ce hoces da ne vtikas kljuca, ce pa nebi rad ne eno ne drugo pa nabavi kartico za prostorocno :P joke
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

bom kar razdiral in nardil voljo da bo :lol: :lol:
da nebom kartice sel vgrajevat
samo motrcke bo treba se vedno spozamenjat
bomo vidli
enega sem nabvil za tista sprednja vrata zaj so pa vsa ostala pocrkala samo voznikova se laufajo
zaenkrat
hvala
Emilo
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a Emilo »

Jaz sem ravno danes razdrl zadnja leva vrata na Laguni in enostavno posprical po parih mestih z WD-jem in vrata se zopet normalno odklepajo in zaklepajo :P Je pa vprasanje kako dolgo bo drzalo...
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

WD40 je za yugece in lagune 95 letnik in wc skoljke, motorcke v vsakem primeru menjat to je edino zdravilo, razen ce kje dobis nove gumice da jih menjas na motorcku samo tezko verjamem da jih kje dobis
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Emilo
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a Emilo »

sinko napisal/-a:WD40 je za yugece in lagune 95 letnik in wc skoljke, motorcke v vsakem primeru menjat to je edino zdravilo, razen ce kje dobis nove gumice da jih menjas na motorcku samo tezko verjamem da jih kje dobis
Verjemi tudi za tvojo Laguno je uporaben... Najbrz ti na servisu spricajo vse povprek po tvoji Laguni, tako da se ne prevec hvalit o svojem avtu! Ne vem kaj imate toliko govorit cez WD... Kot mnogi ga uporabljam za najrazlicnejsa opravila, od ciscenja, mazanja in se nikoli nisem zasedli kasnih tezav, prav nasprotno!
Sem pac imel prevec casa ter sem poizkusal popraviti in mi je tudi uspelo (cetudi le za kratek cas, a to sploh ni vazno)!
Odgovori