ventili

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

ventili

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Zanima me kaksna je povezava da se pri 100 000km menjajo ventili sesalni in izpusni komplet...prodajalec pravi da je to menjal pri velikem servisu + tesnila. Je mozno da je slo kaj narobe pa so se zato menjal (kaksen pocen jermen + zviti ventili)?

Avto je scenic 4x4.
Come baby come Slika
Do I Look Like A Slut
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Se nisem slisal da bi kdo pri velkem servisu se kar malo ventile zamenjal. Ce je odtrgalo jermen, jih je pa moral ja. Pa se marsikaj drugega....
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Ventili se drgac sploh ne menjajo, vsak do generalke ne. Razn ce so tefloni svoh, pa pije olja precej. To je precej redko. Drgac pa ja, pocen zobati jermen, pol je treba seveda. Drgac, da bi se menjau na rednih servisih, to ne.
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Nekdo hoce ali pa je nekoga nat... Ce so mu res menjali ventile, pa jih ni zvilo, so ga nasponali. Ce jih je zvilo, potem jih je zvilo. Ali pa jih niso menjali.
Pri meni sploh se ni bil motor odprt, ventile sem edino dvakrat nastelal, pa imam 250.000 prevozenih.
LP, Samojed
iro

Re: ventili

Odgovor Napisal/-a iro »

thesharky napisal/-a:Zanima me kaksna je povezava da se pri 100 000km menjajo ventili sesalni in izpusni komplet...prodajalec pravi da je to menjal pri velikem servisu + tesnila. Je mozno da je slo kaj narobe pa so se zato menjal (kaksen pocen jermen + zviti ventili)?

Avto je scenic 4x4.
Ti je pokazal racun? Je bilo menjano na uradnem servisu? Kaj so se menjali ?
Odgovori