drugac je pa zdej zvok primeren motorju, ki se nahaja pod pokrovom
Projekt BOLJ NOVO: R5 1.8 16V (izboljsana oprema)
No super! He he, morm inspicirat cim vec izpusnih sistemov, da vidm kako se kej obnese. Nakak se ne morem odlocit a bi raje pustu gor kat pa brez srednjega lonca, ali rajs srednji lonec pa brez kata in pri obeh varjantah logicno se zadnji lonec. Jaz se bolj nagibam za varjanto z srednjim loncem. Kaj mislis?
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Cestitam za tale projekt ne... ste se potrudil kot je treba
sm ene pol leta nazaj slucajno na youtube-u vidu un posnetk k se peleta se z napol podrto in se mi ni sanjal kdo bi to bil (neki ludi slovenci
)...lepo da zdej vem in da sm lahko prebral vse kar se je dogajal z avtom..
ps: robi1000 - a nisi reku da bos dal katalizator brez srednga lonca
lp xi
sm ene pol leta nazaj slucajno na youtube-u vidu un posnetk k se peleta se z napol podrto in se mi ni sanjal kdo bi to bil (neki ludi slovenci
ps: robi1000 - a nisi reku da bos dal katalizator brez srednga lonca
lp xi
ne hiti počasi....
Ma sej pravm, oklevam kaj bi raje. Jaz samo ne bi rad da je avto preglasen in da hkrati se malo dobim na zmogljivostih in odzivnosti. Katalizator je bolj restriktiven kot lonec in bom zato z loncem dobil boljso odzivnost, po drugi strani pa ravno ta restriktivnost naredi katalizator malo boljsi dusilec zvoka. Verjetno bom naredil da bo modularno na prirobnice, pa bom potem malo eksperimentiral. V eksperiment seveda spada tudi ravna cev brez katalizatorja in srednjega lonca. 
Clio 2.0 16V Williams 94'

XiWang napisal/-a:Cestitam za tale projekt ne... ste se potrudil kot je treba![]()
sm ene pol leta nazaj slucajno na youtube-u vidu un posnetk k se peleta se z napol podrto in se mi ni sanjal kdo bi to bil (neki ludi slovenci)...lepo da zdej vem in da sm lahko prebral vse kar se je dogajal z avtom..
![]()
lp xi
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane