Se to je bila tista 19-tka. Vcasih je imela 14" na rob. Tezko verjamem, da gre za 2 razlicni 19-tki in popolnoma isto zrihtane s popolnoma isto barva katera ni original. Mogoce bi se dobil kaksno sliko s 14" na rob, ce bi kontaktiral tuning frekse ker mislim, da je bil avto vcasih pri njih v teamu ker je imel med zadnjimi lucmi njihovo nalepko (ampak to je bilo takrat ko je bil avto se bele barve).pery napisal/-a:vem kero mislis,k je mela 14ke gor,dojce looknightmare napisal/-a:Ow,pol pa uzamm nazaj.Ma kaj se ni ksnu letu nazaj ce ne vec prodajala kot 16v?Sej sm jo se jst nek gledu.podobna je bla,pa zici so bli definitvno isti,kr se spomnem tistih wooferju
![]()
moja nova nasinca...update str12
Clio RS
Jz bi prec zamenu svojga ventilarja za eno res lepo 16v cabrio
Ce se spomnte ene, polet se je parkrat preprodala, vijola, mal spedenana, 16 col german style... Za uno sem se boril pa ni ratal
So mi res lepi avti. Drgac pa una siva na avto.net se mi zdi predraga glede na to da ze pleh rabi vsaj 500eur za licarja. (rjave obrobe, cela desna stran neki revna, pol plastik manjka, pragi cudni, lufti bogi...
) Sory za mal OT, tvoj avto pa drgac lep, feltne druge, original blendo med lucmi gor, pol pa gasa 
sej pol se je razbita prodala,model poprpavu,zamenju feltne,dau borbet T gor,pol pa v roku 3mescev najmanj 3lastnike zamenjala,tko da ce bi jo kdo zdej kupu bi biu ene 1324459 lastnik,hehe
z unim avtam je blo pa tko ne,ce se spoznas mau na f7p masine,pa ce znas sam kej postimat se je splacalo uzet,drugac pa ni bla tip top,lepa je pa bla,to pa res
z unim avtam je blo pa tko ne,ce se spoznas mau na f7p masine,pa ce znas sam kej postimat se je splacalo uzet,drugac pa ni bla tip top,lepa je pa bla,to pa res
pa kaj ti ko kupujes avto, gledas kaksen avto je ali kaksne feltne imaPatrik napisal/-a:prvo na totem avtu daj tote vulkane oz. kot ti to imenujes " okusne feltne" dol pol pa glej za drugimi,ker toti avto ti s temi vulkani nebo noben k*urc kupo
nebom dajal gor drugih, ce ga bom dal stran
se ti ne zdi nesmiselno??
poglej temo par strani nazaj pa pol komentiraj neumnosti
pa brez zamere
avto itak poleti mislim prodat in uzet megana
17"pa pridejo pred novim letom
in sizer oz casanova...vprasanje je samo ali bodo prsle na ta avto ali pa na megana coupe, ker ga mislim uzet in ga naredit tako da bo se komu vsec
neki takega bo prisu:

samo z original odbijaci
sami zadnji spojler mislim menjat, temnit sipe, luci druge pa nizat in 17"
to je to
in evo kle se par slikic z novim aparatom sony dsc-h3 8.1megapixel