nad 4000 obrati zasveti lucka za akumulator in stop
nad 4000 obrati zasveti lucka za akumulator in stop
nad 4000 obrati mi zasveti lucka za akum in se lucka za stop, v navodilih sm prebrau da lohka alternator prevec fila akum oz premalo, ta problem se mi je zacel ko sem dal notri kodenzator. zmeril sem tudi s kasnim tokom fila alternator, okrog 14.2
ali je mozno da sm skuru alternator ker prej nism meu kodenzatorja, ker moc autoakustike je nad 2000W, in so mi tud zmigale luci. en kolega naj bi zaradi autoakustike skuru 2 alternatorja, a je to mozno in kaj je vzrok tega ?
ali je mozno da sm skuru alternator ker prej nism meu kodenzatorja, ker moc autoakustike je nad 2000W, in so mi tud zmigale luci. en kolega naj bi zaradi autoakustike skuru 2 alternatorja, a je to mozno in kaj je vzrok tega ?
Re: nad 4000 obrati zasveti lucka za akumulator in stop
A si mislu napetost 14.2V?jurcek3 napisal/-a:nad 4000 obrati mi zasveti lucka za akum in se lucka za stop, v navodilih sm prebrau da lohka alternator prevec fila akum oz premalo, ta problem se mi je zacel ko sem dal notri kodenzator. zmeril sem tudi s kasnim tokom fila alternator, okrog 14.2
evo avto je biu zrihtan, sla je jermenica in zaradi tega tudi mikro jermen, pri alternatorju so ble menane krtacke in regler, poleg tega so mi zamenal se motorcek v zadnih desnih vratih,ter motorcek za pranje sip. poleg tega se mi je vsakic ko sm prtisnu na bremzo przgala zadna meglenka,tako da je tudi to blo zrihtan, use skupi me je prislo 290 eur