Pusca
Re: Pusca
ce je to misljeno po dezjunightmare napisal/-a:Se komu kej sanja od kje bi prsla voda v kabino?Od pecke ni in tud v blizini voznikovega sedeza je bl mokro kokr pa pr volanu.Pa mokra je sam voznikova stran.
Hvala
sem jaz tut mel noter ful mokro
ampak samo ko je sel dez
sem menjal komplet anteno z plastiko,ker je bla preperela in gumico odspodaj,namazal z nesim podobno silikonu ki ne razzira barve ter laka dal skupaj,
seveda sem vse delal ko je blo suho
pocakal na dez in ni blo vec mokro v kabini pa tut vode nimam vec v stropni lucki
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Lahko bi sicer voda nazaj pritekla, vendar je res cudno. So pragovi sigurno suhi? Da ti ne pride noter pri pasu za pripenjanje.
V vsakem primeru je najverjetneje nekje, kjer je zamasen odtok in se dvigne voda. Dvomim da je pri sipi itd. Kvecjemu se prtljaznik preveri - je visji in bi lahko do prednjega sedeza voda stekla.
V vsakem primeru je najverjetneje nekje, kjer je zamasen odtok in se dvigne voda. Dvomim da je pri sipi itd. Kvecjemu se prtljaznik preveri - je visji in bi lahko do prednjega sedeza voda stekla.
LP, Samojed
Kolegu je enkrat teklo noter pri zvocniku v vratih. Ko je dezevalo je pri sipi kapljalo notr na magnet zvocnika, potem pa od tam po ohisju zvocnika preko membrane v notranjost vozila. Mel je tut vse gnilo in ni mogel ugotovit kje spusca tako da nakoncu smo avto polivali s slauhom en pa je notr gledal kje spusca.
Imam isti problem. Bil sem pri vseh mogocih serviserjih in kleparjih, a se vedno nismo ugotovili kaj je razlog bazena v avtu pri voznikovem sedezu). Tudi sprednjo steklo smo ze ven vzeli, a ni nic boljse. Sprobati moram samo se tole z zvocniki v vratih.
Veliko srece pri odkrivanju zalivanja. Sporoci ce kaj odkrijes!
Lp Miha
Veliko srece pri odkrivanju zalivanja. Sporoci ce kaj odkrijes!
Lp Miha
Mam se eno uprasanje.Nekje mi pomalem pusca hladilna tekocina in nemorm ugotovit kje.To se je zacelo sele pred kratkim ko sm v celoti zamenjal hladilno tekocino.Zanima pa me ce je ze kdo uporabil nekaksen prah ki se ga usuje v hladilni sistem in ta potem zamasi manse razpoke skozi katere bi lahko tekocina puscala vn.Ce ma kdorkoli kaksne iskusnje prosm na dan z njimi.
Lp
Lp
uf tu pa zna bit zajebanu. Js sam upam da se ne bo to tut pr mojmu zacelu dogajat, zdej ko se termostat mena. Drgac pa tako kot je predhodnik reku, najlazi ti je pogledat posodo pa cevke, potli pa hladilnik. Morda ti je zacela pocasi puscat vodna pumpa?nightmare napisal/-a:Mam se eno uprasanje.Nekje mi pomalem pusca hladilna tekocina in nemorm ugotovit kje.To se je zacelo sele pred kratkim ko sm v celoti zamenjal hladilno tekocino.Zanima pa me ce je ze kdo uporabil nekaksen prah ki se ga usuje v hladilni sistem in ta potem zamasi manse razpoke skozi katere bi lahko tekocina puscala vn.Ce ma kdorkoli kaksne iskusnje prosm na dan z njimi.
Lp