Krajsanje prestavne rocice - R19

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Krajsanje prestavne rocice - R19

Odgovor Napisal/-a birkoff »

Prebral sem clanek o med zanimivostmi o krajsanju prestavne rocice pri twingotu se mi zdi da je bil.. zanima pa me, ce ima kdo izkusnje ali pa ce ve, kako bi to slo, ce sploh gre, pri R19?

Lp, birk
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Zakaj te rabis na 19ki krajso?! Sam vozim 19ko in lahko hitro menjavas brez problema in brez krajse rocice (le vaja dela mojstra) in ker te poznam vem da tebi to nebi smel bit problem hitro menjat.

Krajsanje prestavne rocice pride v postev bolj pri kakih FIATih ki imajo menjalnik bolj na ko te fu** in dost daljse hode med prestavami!
Slika
Uporabniški avatar
birkoff

ja sej to mas prav.. sej se da kar hitro prestavit.. samo ko sem jo zadnjic malo opazoval (prestavno rocico) se mi je zazdelo, da, ce bi jo skrajsal, bi fajn zgledalo pa se malo hitreje bi pomoje tudi presaltal - ali?

Lp, birk
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Ti kuj nena nic krajsaj! Ni vse v kratkosti ves (19ka ima ze dovolj kratko-prestavno rocico mislim da se nebo kiri v »kratkost« pikno :lol: )
Slika
Uporabniški avatar
birkoff

VIA napisal/-a:Ti kuj nena nic krajsaj! Ni vse v kratkosti ves (19ka ima ze dovolj kratko-prestavno rocico mislim da se nebo kiri v »kratkost« pikno :lol: )
lol ti kuj je reko :)))
pa jaz sem vprasal za nasvet, ce je kdo ze to delal, ne da bi mi povedali, da sem konj (to ze vem :) ), ker hocem to narediti:P
Odgovori