jest mam Pirelli W 190 Snowcontrol 175/60 R14 79T pa so ble zlo dobr ocenjene iz ADAC-ove strani...no vzel sem jih ker nisem dobil drugih te dimenzije. Nevem pa kje vam da so slabe gume...so pa drage.
ClioOwner napisal/-a:Js mam na Cliotu Eskimo S3, nove. Vredi gume za svoj dnar, mislim pa pride vsaka 50eur neki takega. In sicer mam 165/65/14. Ce so gume za mamo kupi Eskimo S3, ker ona itak nerabi bolje verjetno O.o, razn ce nori
jep jep
moja mati ga rada stisne
zato pa bi ji rad dal eno tako gumo gor da bo vredi pa jo na njenem avtu sprobam
pol pa naslednjo sezono mogoce na mojega dam
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
ClioOwner napisal/-a:Konec koncev, Eskimo S3 ni slaba guma, se posebej za svoj dnar ne. Pa se Slovenska firma je, treba podpirat Slovenske firme fantje.
ClioOwner napisal/-a:Konec koncev, Eskimo S3 ni slaba guma, se posebej za svoj dnar ne. Pa se Slovenska firma je, treba podpirat Slovenske firme fantje.
Poglej kje so narejene. Moje so Poljske.
Vem moje tudi, sej nima veze kje so narneje, sej je Slovenska firma. Itak gre dobicek k nam(ce ga je seveda ) Sepravi ene Nike superge, ki so narjene na Kitajskem niso Nike ker niso narjene tam kjer je sedez podjetja?
Poglej kje so narejene. Moje so Poljske.
Ja lani so res v Merkatorjih prodajal Poljske - ma sej ni panike ampak vseeno bi raje slovenske.
Letos kupil pri merkatorju GoodYear UG7+ pa sem bil full presenecen ko je gor pisalo : MADE IN SLO. WTF???