Hitrosti
blokada

GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Moja boljsa polovica ima megana ph2 1.6 16V z 100k km in ko gre sluzbeno proti italiji ali nemciji ji prileze tudi na lepih 205 km/h. Avto je pa ze 9 let star, kupljen pa od Malgaja, kjer je bil testno vozilo. Seveda avto brez predelav. Je pa res da ga ona ne spara, saj je tudi mojga novga megancka II z komaj 200 kilometri na AC pritisnila na 210. Me je kar zabolelo, ko sem slisal masino.
The Prosecutor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.
Odlicno utecen motor!BorutG napisal/-a:Moja boljsa polovica ima megana ph2 1.6 16V z 100k km in ko gre sluzbeno proti italiji ali nemciji ji prileze tudi na lepih 205 km/h. Avto je pa ze 9 let star, kupljen pa od Malgaja, kjer je bil testno vozilo. Seveda avto brez predelav. Je pa res da ga ona ne spara, saj je tudi mojga novga megancka II z komaj 200 kilometri na AC pritisnila na 210. Me je kar zabolelo, ko sem slisal masino.
Pricakujes lahko kako okvaro, ni pa nujno, ker renault nima utecenih motorjev!
Jaz to nikoli nebi naredil, vsaj prvih 3000km ne.
Pa se nekaj - prvi kilometri so najbolj tezavni zaradi opilkov v olju.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
To ni receno, ta cas vtekavanja je bolj pogovrnega znacaja, saj nihce noce razkirat, da bi prislo do neljubih tezav.. Napake so pa seveda mogoce-zato pa je tovarniska garancija, ki stoji za temi napakami..Tommy28 napisal/-a:Odlicno utecen motor!BorutG napisal/-a:Moja boljsa polovica ima megana ph2 1.6 16V z 100k km in ko gre sluzbeno proti italiji ali nemciji ji prileze tudi na lepih 205 km/h. Avto je pa ze 9 let star, kupljen pa od Malgaja, kjer je bil testno vozilo. Seveda avto brez predelav. Je pa res da ga ona ne spara, saj je tudi mojga novga megancka II z komaj 200 kilometri na AC pritisnila na 210. Me je kar zabolelo, ko sem slisal masino.
Pricakujes lahko kako okvaro, ni pa nujno, ker renault nima utecenih motorjev!
Jaz to nikoli nebi naredil, vsaj prvih 3000km ne.
Pa se nekaj - prvi kilometri so najbolj tezavni zaradi opilkov v olju.
Ce poznas strojnistvo ves, da je danes tehnologija ze tako napredovala, da lahko govorimo o tisocinkah milimetra natancnosti, kar omogoca vecina novih CNC strojev za obdelavo kovin. Nobenega testnega avtomobila se ne spara, pa gre skozi nekaj 100voznikov.. Nov menjalnik mora enako laufat pri 10km kot pri 10.000km..
Kdaj se pojavi obraba zobnikov? kadar, se podomace povedano "zasaltamo" oz. vsakic ko skrtne zadeva.. Pride do "nekontroliranega stika" dveh zobniskih parov, pri cem se z zobnega boka dobesedno odlomi nekaj mikronov tanek del materiala, ki se potem nabira v olju.. Btw.. opilki so pa samo pri piljenju..
Pri motorju je pa enako, batna tesnila bolje tesnijo ko so nova, kot pa pri visje prevozenih kilometrih,ko so ze naceta... Mazanje stece takoj ko motor zalaufa..
..sori, za off post..
Se malo offtopica
Solero, to imas prav in se strinjam z teboj, me pa zanima ce kdo mogoce ve, ali velja podaljsana tovarniska garancija, tudi v primeru ko bi prislo do okvare na motorju zaradi nacina voznje? Nov avto, star slaba dva tedna, in da bi ga jaz pritiskal do 5k obratov in podobno.
Hvala za odgovor in sory za offtopic
Solero, to imas prav in se strinjam z teboj, me pa zanima ce kdo mogoce ve, ali velja podaljsana tovarniska garancija, tudi v primeru ko bi prislo do okvare na motorju zaradi nacina voznje? Nov avto, star slaba dva tedna, in da bi ga jaz pritiskal do 5k obratov in podobno.
Hvala za odgovor in sory za offtopic
The Prosecutor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.
The Jury.
The Judge.
The Executor.