Sobe za ciscenje zarometov

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
gorč

Odgovor Napisal/-a gorč »

No problem glede sob sem uredil...uredil sem si dodatno posodo-mocnejsi motorcek,kupil orig.sobe in zadeva deluje bolje kot original :lol: .
Je pa tukaj en problem...senzorja za nastavitev snopa ne morem montirati,ker ga racunalnik krmili in manka mi neki stabilizator,kjer pride namontiran ta senzor...tako so mi rekli na Malgaj servisu.
Zdej me pa zanima ce ima mogoce kdo kaksne slike ali kaj podobnega,da dejansko vidim kje se nahaja ta stabilizator,kjer pridejo pritrjeni senzorji,ker imam obcutek,da me na servisu malo nategujejo... :?:
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Kolko si pa dal za pranje?
Uporabniški avatar
gorč

Mark napisal/-a:Kolko si pa dal za pranje?
Edini strosek so bile sobe,ki stanejo 26eur...drugo sem imel doma(posoda,cevke...itd)
Uporabniški avatar
Nejko

Odgovor Napisal/-a Nejko »

gorc napisal/-a:
Edini strosek so bile sobe,ki stanejo 26eur...drugo sem imel doma(posoda,cevke...itd)
Daj mal razlozi kako si to naredil. Tudi jaz bi si na megana II montiral pranje zarometov.
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Uporabniški avatar
gorč

Nejko napisal/-a:
gorc napisal/-a:
Daj mal razlozi kako si to naredil. Tudi jaz bi si na megana II montiral pranje zarometov.
Lej bom vse poslikal,ko bom dokoncal,da bo bolj jasno.
Drugace je pa posoda od enega starega avta,ki ima zraven motorcek...od posode sem napeljal eno cev na sobo+razvodnico na drugo sobo.
Posoda ni velika tako,da sem jo montiral zraven desnega blatnika-za lucjo.
Odgovori