Renault Espace l.04 motor 1,9 dCi
Renault Espace l.04 motor 1,9 dCi
Zanima me ce kdo ve ali na omenjeni avto gredo 15 colska platisca zdaj so 225/60/16 , ker bi jih porabil za zimske gume .
Jih mogoce kdo prodaja z zimskimi gumami !!
Jih mogoce kdo prodaja z zimskimi gumami !!
Jaz ti predlagam da sam probas nataknit 15 col in vidis kako in kaj.
Jaz sem ravno danes na Megana 2007 nataknil 15 col z novimi zimskimi gumami in je slo BP. ( nikjer ni drsalo ) - Sem pa tudi tu gor spraseval za pomoc, ce je ze kdo to probal pa nisem dobil pravega odgovora.
Se prej poglej kaj je vpisano v homologaciji ( pri meni 16 original in pa 15 ter 17 col), spet pa je odvisno vse od same feltne ki jo das gor, ET, J.....
Jaz sem ravno danes na Megana 2007 nataknil 15 col z novimi zimskimi gumami in je slo BP. ( nikjer ni drsalo ) - Sem pa tudi tu gor spraseval za pomoc, ce je ze kdo to probal pa nisem dobil pravega odgovora.
Se prej poglej kaj je vpisano v homologaciji ( pri meni 16 original in pa 15 ter 17 col), spet pa je odvisno vse od same feltne ki jo das gor, ET, J.....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Ti imas PH1. Megane II PH2 - (1.9dCi in 2.0dCi) letniki 2006 in 2007 imajo taksne predpise, ravno zaradi diskov. Ker je premalo prostora med diskom in platiscem za odvajanje toplote.. Tak je bil odgovor s strani Renoja in vecih vulkanizerjev..robertp napisal/-a:V kateri opremi?Solero napisal/-a:na Megana II ph2. - 1.9dCi tudi ne grejo R15... ravno zaradi diskov..
V homologaciji imam samo R16 in R17
Na Megane II GT (2004) 1.9 dCi lepo pasejo tudi 195/65 * 15