odbijac megane RS
odbijac megane RS
Kupil sem megana CC,vendar se mi ne dopade sprednji odbijac,..
Nekje sem ze videl temo,da se da dobit replika odbijaca od megana RS,...,ki pase na nawadnega megana, oziroma cabrioleta,we kdo kje je to?
Oziroma,zanima me tudi ce pase original odbijac od megana RS,na navadnega megana oziroma cabrioleta,ali je razlika tudi v blatnikih,...?
Nekje sem ze videl temo,da se da dobit replika odbijaca od megana RS,...,ki pase na nawadnega megana, oziroma cabrioleta,we kdo kje je to?
Oziroma,zanima me tudi ce pase original odbijac od megana RS,na navadnega megana oziroma cabrioleta,ali je razlika tudi v blatnikih,...?
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
ja sam kukr vem ga tut patrik ze nima vecMark napisal/-a:Patrik ga je kupo od nejkota dci! Poslji mu zs, ce se ga ima... So pa meglenke malo izbocene ven... Orginaj je pa spica ja...Zadnjic enkrat sem dal pod prodam en link iz ebaya!
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Tole ni potrebno homologirat, ker lahko reces da je original Renault del... Z njim nic ne spremenis zadeve, kaksne karakteristike in podobno, kot pri feltnah recimo 
Enostavno reces, original in je mir, sploh pa se ne bo noben obregnil v tak odbijac
Pri feltnah pa spreminjas dimenzijo in je zato drugace!
Enostavno reces, original in je mir, sploh pa se ne bo noben obregnil v tak odbijac
Pri feltnah pa spreminjas dimenzijo in je zato drugace!