Danes sm menjal gume in mi vulkanizer pravi da so zadnje gume na notranjem robu ze malo bolj obrabljene in da je to zaradi napokanih gumic na zadnji premi, da se nekak drugac premika zarad tega???
Malo nazaj na servisu sem jamral zaradi pokanja v zadnji premi pa je mehanik reku da so krive suhe gumice. Da jih je namazal in da je zdej vse ok.
Kaj si naj mislim iz vsega skup? Grem na drug servis menjat gumice, naridm optiko, ...?
Laguna II - gumice na zadnji premi
Laguna II - gumice na zadnji premi
Laguna Coupe GT dci 180
Ok, sej samo skripanje se prebavim. Pac gumice razpokajo, stvar se posusi, prah in drgne.
Ni mi pa ravno jasno kako bi te gume povzrocile neenakomerno obrabo zadnji gum. A zaradi njih premo drgac zasukne al kaj?
In ja, gume so res po notranjem robu opazno bolj pobrane kot po drugem. Optika je bila delana dobro leto nazaj, od takrat nobenih posebnih pretresov.
Ni mi pa ravno jasno kako bi te gume povzrocile neenakomerno obrabo zadnji gum. A zaradi njih premo drgac zasukne al kaj?
In ja, gume so res po notranjem robu opazno bolj pobrane kot po drugem. Optika je bila delana dobro leto nazaj, od takrat nobenih posebnih pretresov.
Laguna Coupe GT dci 180