Res dobro narejeno.
Clio - Enejev hibrid :)
Eno resno vprasanje ! Pa ne mislim podjebavat! Res spostujem, da se nekdo loti takega projekta! samo ... nevem no licarska ura je kr dragaDragR napisal/-a:Tebi vidim da uspeva za malo denarja veliko muzike![]()
Res dobro narejeno.
A SE SPLACA ? Sam delas ?
Al je kaksna sentimantalna vrednost na tem avtu ?
Pa brez zamere!
Lp FRooT!
ne zamerim ne skrbi sprejemam kritike 
ne stvar je taka...da bi zdej skupaj zbiral 1500 eurou in vec za drugega mi ne uspe, avto pa nujno rabim.je sola pa to in ni sans da mi u kratkem casu uspe zbrat tolko.
s kleparjom se poznava in mi bo za 400 eur naredu use, s tem da tudi sam neki delam.
glede na to da je avto zeloooo dobro ohranjen(vedno pod streho in vozla ga je moja mama, torej
) sm reku raje dam teh 500 eur(skupaj) in mam avto ki je dober in vsaj vem kaj je ,kot da dam 1500 za drugega, ki je ves gnjil in lahko je bil se huje razbit.no tako 
itaq 2009 planiram cliota dci, do tax bo pa ta dober
LP
p.s.
ze od 1995 leta ko smo ga kupli sem ga zelel imet, ker mi je pac ta oblika cliota zeloo elpa in se barva mi zelo sede...pa v letih se tudi navezes ne?;)
ne stvar je taka...da bi zdej skupaj zbiral 1500 eurou in vec za drugega mi ne uspe, avto pa nujno rabim.je sola pa to in ni sans da mi u kratkem casu uspe zbrat tolko.
s kleparjom se poznava in mi bo za 400 eur naredu use, s tem da tudi sam neki delam.
glede na to da je avto zeloooo dobro ohranjen(vedno pod streho in vozla ga je moja mama, torej
itaq 2009 planiram cliota dci, do tax bo pa ta dober
LP
p.s.
ze od 1995 leta ko smo ga kupli sem ga zelel imet, ker mi je pac ta oblika cliota zeloo elpa in se barva mi zelo sede...pa v letih se tudi navezes ne?;)

事実は拳ではない!
HAHAHAHAHADrmo napisal/-a:Isto sran.. k pa reno86-4PJ napisal/-a:in kaj na pezojih dela ? nekam cudno da jih je toliko na teden tama je res tok zanc pleh pr pezoju
samo da so deli cenejsi

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!

.jpg)