Poraba Clio-v dci
Poraba Clio-v dci
Jaz bi pa prosil lastnike Cliotov dci, ce bi lahko napisali svojo porabo goriva (najmanjso, najvecjo, ali pa vsaj povprecno), kaksne so bile relacije ter kolk konjov imajo.
Vem, da si iz porabo nebomo nikoli prisli skupaj, samo me zanima, ker studiram ce bi si kupil traktorcka pa nevem ce se mi splaca!
Hvala!
Vem, da si iz porabo nebomo nikoli prisli skupaj, samo me zanima, ker studiram ce bi si kupil traktorcka pa nevem ce se mi splaca!
Hvala!
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... php?t=9244
tuki smo ze mal pisal o porabi....
definitivno se splaca met traktorja, ne glede na prevozene km (razen to da ga z manj km bolj kot ne unicujes). ko kupujes das vec, ko ga prodajas dobis vec. servisi so skoraj isti. glede na porabo pa prisparas pol kesa (recimo da bi mel bencinarja ki pije okol 8, al pa traktorja z dobrimi 4L). Primer: jz na leto dam za nafto dobrih 300k, za primerljivo bencinsko varjanto bi dal dvakrat vec
tuki sm mal na hitr napisu, upam da je dost jasn 
tuki smo ze mal pisal o porabi....
definitivno se splaca met traktorja, ne glede na prevozene km (razen to da ga z manj km bolj kot ne unicujes). ko kupujes das vec, ko ga prodajas dobis vec. servisi so skoraj isti. glede na porabo pa prisparas pol kesa (recimo da bi mel bencinarja ki pije okol 8, al pa traktorja z dobrimi 4L). Primer: jz na leto dam za nafto dobrih 300k, za primerljivo bencinsko varjanto bi dal dvakrat vec
Uf hvala sem spregledu. Se vidi, da me doooolgo ni blo na forumu. Lej sej zaradi tega sem se pa odlocil da odprem to temo; nekateri pravjo, da jim pije cez 5 litrov, drugi ga ne spravjo cez 4 litre... Trenutno vozim 1.2 16V in imam 80% avtoceste, 20% mesta pa ga vozim z 6 do 6,5 litrov. Tukaj je tudi najvecji dvom, kolk zdaj pije dizel. Delam pa zadnje case veliko km, ker imam relacije z okoli 100km v eno smer