piha mrzlo
- nelkosmile
piha mrzlo
no mam en problem. pri laguni l.97, ko je avto segret, in ko je na mestu mi piha mrzlo, ko dodam malo gas mi zacne pihat toplo, v cem je problem?? no pa se to... ventilator hladilnika mi se vklaplja ko je kazalec za temperaturo ze zelo v zgornji coni?! klima je automatska.
- Blueboy_RM
- Kraj: Posavje
poglej tudi ce ti v ekspanzijo vraca vodo po iberlaufu, ce ne, je vodna pumpa boga 
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si
- nelkosmile
vodo mi vraca po iberlaufu. kako pa naj prezracim hladilni sistem, a mi lahko napisete postopek, ker prezracevou sem ze na tisti cevki ki gre v pecko sam je verjetno se vedno zrak v sistemu, tako da nevem ce sm prou prezracu.iztok.g napisal/-a:poglej tudi ce ti v ekspanzijo vraca vodo po iberlaufu, ce ne, je vodna pumpa boga
- Blueboy_RM
- Kraj: Posavje
na najvisji tocki sistema moras imet prezracevalni vijak
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si
- nelkosmile
ok hvala vam. sam mam zdej drug problem, pocla mi je cev ki gre iz termostata v hladilnik. novo sem narocil pride slabih 50eur original, ponaredkou niDrmo napisal/-a:Preglej cel hladilni sistem za prezracevalne vijake. Tko kot ti je istok napisal, vedno je na najvisji tocki...odpri dvigni ekspanzijsko malo visje pa bo. Ko bo pritekla samo voda potem je sistem prezracen. Lahko je pa tud pecka zamasena z svinjarijo.
- nelkosmile
NA hitro lahko pogledas ce ti termostat prehitro oz vedno spusca vodo tako da:
ko je avto hladen, ga vzges in potem se najprej segreje tista cev ki gre iz ekspanzijske v hladilnik. Tista cev, ki gre iz "motorja" oz tam kjer je termostat v hladilnik pa je mrzla. In una prva cev mora biti ze kar zelo vroca, ko mora biti "druga" se vedno hladna. ( tako ves da termostat se ni odprl)
ko je avto hladen, ga vzges in potem se najprej segreje tista cev ki gre iz ekspanzijske v hladilnik. Tista cev, ki gre iz "motorja" oz tam kjer je termostat v hladilnik pa je mrzla. In una prva cev mora biti ze kar zelo vroca, ko mora biti "druga" se vedno hladna. ( tako ves da termostat se ni odprl)
Go HARD or Go HOME
- nelkosmile
prekuhi ga v vodi...da ga naus na plati grelDrmo napisal/-a:Termostat das dol pa ga na sporgetu pogrejes. Ce se odpre dela, ce pa kr neki muti pa je fuc. Lahko da bo skos odprt kar tud pomen da je fuc.
www.AvtoNaPlin.si
www.AvtoNaPlin.si