Cudni zvoki v laguni

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
lagunec

Cudni zvoki v laguni

Odgovor Napisal/-a lagunec »

Ja nekaj casa sem imel mir sedaj pa obcasno v armaturi pri srednjem zracniku (laguna 1,9 dci letnik 2003) med voznjo zacne ropotati kot da bi imel nekaj nekje zataknjeno in potem plapola v zraku. Ta zvok se pojavlja res obcasno, pa se nekaj je, ima kdo idejo kaj lahko zjutraj ko je avto hladen ropota nekje v motroju ko stisnem sklopko in speljem se slisi zvok kot da sklopka ne bi prijela vendar avto spelje nosrmalno, ko pa se segreje tega zvoka ni vec, pa tudi na splosno se mi zdi, da je avto postal zelo glasen. Na servisu pravijo, da je tole okoli glasnoti normalno, ne vejo pa kaj bi ropotalo v armaturi in zjutraj ko je avto hladen. Pred kaksnim letom so mi menjali srpednje steklo a je mozno, da so kaj premaknili ali pa niso dobro pocistili v armaturi. Sem prvi alstnik lagune, saj sem kupil novo ima 67000 km prevozenih, dosedaj nisem imel nekih hudih tezav tudi turbina je dosedaj delala Ok, razen tezav s kljucavnico zadaj in na levih zadnjih vratih izgleda pa da so te kljucavnice slabe saj imam sedaj podobne tezave na voznikovih in zadnjih desnih vratih torej lucka se ne prizge. Ima kdo idejo na kaj naj bom pozoren ko bom sel spet na servis, da pogledajo, ker mam obcutek, da kar nekaj menjujejo resitev razen kljucavnic pa ni trajnih.
Uporabniški avatar
Mr.B

Odgovor Napisal/-a Mr.B »

Jest imam tudi enake cricke v armaturni, pa moj kolega jih ima tudi pri istem modelu Lagune.

Oba sva ze razmisljala, kako bi se jih znebila, vendar ko clovek pomisli, da je treba celo armaturo dat stran...potem te seveda mine. :D
l.p., Mr. B
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Ti cricki v armaturni plosci so "rak" rana vseh Lagun II..
lagunec

Odgovor Napisal/-a lagunec »

no zdej sta cez vikend obe kljucevnici delovali normalno, danes zjutraj pa zopet obe stekata, se pravi lucke se ne prizgejo, pa kaj je to za en sr...., a ma kdo podatek kako je z montazo vlecne kljuke na laguno. berlline ne grandtour
Odgovori