Xenon zarnica - utripa in brni, potem pa crkne [dopolnjeno]
Xenon zarnica - utripa in brni, potem pa crkne [dopolnjeno]
Med drugim mi je na laguni crknila tudi desna xenon zarnica.
Kje jo dobiti najbolj ugodno?
Koliko K mora biti?
Katero znamko?
Ali lahko prede nabavim novo dam notri navadno zarico?
D O P O L N J E N O:
Sem danes se malo vec se posvetil in opazil, da zarnica utripa in brni v okolici zarnice. Pol pa crkne. Vcasih pa malo dlje casa utripa - kaj bi bilo to?
Je to vseeno zarnica ali kaj drugega?
Kako pa odstraniti tulec za nalivanje cistila za vetrobranska stekla, da bi prisel blizje - naj bi se odsravfalo, pa se ne da...
Koliko K mora biti?
Katero znamko?
D O P O L N J E N O:
Sem danes se malo vec se posvetil in opazil, da zarnica utripa in brni v okolici zarnice. Pol pa crkne. Vcasih pa malo dlje casa utripa - kaj bi bilo to?
Kako pa odstraniti tulec za nalivanje cistila za vetrobranska stekla, da bi prisel blizje - naj bi se odsravfalo, pa se ne da...
Zadnjič spremenil stm, dne 31 Okt 2007, 13:31, skupaj popravljeno 2 krat.
Re: Xenon zarnica
Ali lahko prede nabavim novo dam notri navadno zarico?[/quote]
Ne mores dat noter navadne, ker ima Xenon visokonapetostni transformator.
Jaz sem dobil na netu pred 1 letom xenonko za 22 k sit (znamke Narva)
samo je nekaj razlike v svetlobi, ta nova zarnica sveti bolj na belo kot na modro. Je pa res da je original zarnica stala 50 k sit .
Lp
Ne mores dat noter navadne, ker ima Xenon visokonapetostni transformator.
Jaz sem dobil na netu pred 1 letom xenonko za 22 k sit (znamke Narva)
samo je nekaj razlike v svetlobi, ta nova zarnica sveti bolj na belo kot na modro. Je pa res da je original zarnica stala 50 k sit .
Lp
Sem danes se malo vec se posvetil in opazil, da zarnica (hitro) utripa in brni v okolici zarnice. Pol pa crkne. Vcasih pa malo dlje casa utripa - kaj bi bilo to?
-
dr__de
clio open napisal/-a:Js mam dve philipsovi in dve osramovi D2S; ampak se mi zdi, da grejo te na luci z lecoso pa brez pakunge, niso pa ble uporabljane (pac, k sm k student nekje delu, sm si zarad svinje sefa dovolu mjhn bonus
)
ps: mam tud ta pretvornik, tko da se da sprobat![]()
mam pa tud 3 navadne sylvania HB4
:a2_policaj
Re: Xenon zarnica - utripa in brni, potem pa crkne [dopolnje
http://www.bolha.com/oglas2514345,tu imas link za najbrz najcenejse D2R,saj navadne ne mores dat noter,tulec je potrebno malo zasukati v nasprotni smeri urinega kazalca.stm napisal/-a:Med drugim mi je na laguni crknila tudi desna xenon zarnica.
Koliko K mora biti?
Katero znamko?
D O P O L N J E N O:
Včasih vozim hit,včasih pa počas