Ce vse pise zraven, pol mislim, da ne bo problema..kam pa se da ponavadi kretnico? Kar zad za radio, al kam bi blo najbols da postavimStupo napisal/-a:Nemors nic skuriti, mislim da imajo tukaj kretnice samo tweeterji, je pa zraven vse narisano kaj in kako, tako da je skoraj nemogoce narobe vezati.
Tweeterji bojo najlepse izgledali, ce odrezes plastiko na vrhu armaturne plosce in jih montiras tja, drugace jih pa lahko tudi pritrdis.
Kretnica pa pride na kabel, pred visokotonca.
Clio by Kleemen
Tuki !zabc napisal/-a:to me pa prou zanima kje dobis ta radio za tako ceno, k namrec mam ta radio in mi je ful dobr sam za 80 evrov ga pa nism nkjer najduFreshman napisal/-a:Tak avtoradio bi se dobilo ze za 80eur za 110eur je pa ze DEH 40MP !
http://www.ford-team.si/forum/viewtopic.php?t=8989
Megane 1.6e l.96
Freshman napisal/-a:Ne skrbi po dezju bo posijalo sonceKleemen napisal/-a:Pred slabo urco ze dobu na dom radio in zvocnike (narocu uceri popoldan)..zdej pa bi sel montirat sam pada dez![]()
pa bos lahko montiral robo v avto !
In potem
Zanima me to, kako vezem kretnico na radio? Kretnica ma samo dva kablcka (na eni strani, kjer je za v radio) brez nobenga prikljucka in kako pol to vezem v radio in kam?
Zmontiramo
Kaj to dela
dns sm dobu se novo polico (leseno), mi je dal eden, kr je meu prej cliota in zdje en rabi in gor ze montirana dva ovalca JVC 240w
pol smo vse prklopli in povezali (mal se jebali z tweterji
) in zdej dela 100 na uro, radio pa tudi super in vse...
Neki sm ze poslikal, a vas mal pustim cakat, bom dal raje pol vse skupi gor, zvecer al pa jutri
@Freshman: ura je na cagar
Kaj to dela
Neki sm ze poslikal, a vas mal pustim cakat, bom dal raje pol vse skupi gor, zvecer al pa jutri
@Freshman: ura je na cagar
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Ta ura na cagr je tko kot vetr, ko pihlja malo dela ko pa ne pa pac ne...
Vsaj pr ene treh cliotih sm vidu da dela ura tko na obroke
Pr seb sm jo raztavu cist na prafaktorje, bol k urar, pa vse nazaj cist tko kot mora bit sestavu, pa je se kr na obroke delala, mislim da mora neki bit v povezavi, za to pa nisem strucko
Vsaj pr ene treh cliotih sm vidu da dela ura tko na obroke
Pr seb sm jo raztavu cist na prafaktorje, bol k urar, pa vse nazaj cist tko kot mora bit sestavu, pa je se kr na obroke delala, mislim da mora neki bit v povezavi, za to pa nisem strucko
- gagi'd hype
- gagi'd hype