Platisca Megane 2007
Platisca Megane 2007
Na Meganu 2007 so original lita platisca 16 col.
Koliksna je dimenzija feltn?????
Celotna dimenzija me zanima se pravi:
yy X yy X 16 ET??
yy X yy X 16 ET??
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Re: Platisca Megane 2007
NobenTommy28 napisal/-a:Na Meganu 2007 so original lita platisca 16 col.
yy X yy X 16 ET??
4x100Tommy28 napisal/-a:Koliko je dimenzija med vijaki in ET?Solero napisal/-a:V homologaciji vse pise... drugace pa mislim, da je 6.5J 16 (4-49) , odvisno od modela litega platisca..
6.5J 16 ET 4-49
..v cem je tezava, nimas homologacijskega kartoncka, da bi preveril tocno kaksna platisca imas oz. nivo opreme? Ce so Kubera pol so 6.5J 16 ET45, vsaj taksna imam jaz na Meganu letnik 2006.. Oprema Dynamique-Luxe..
Pri nas mamo dynamique plus, feltne so pa tiste z cca 12 kraki rahko zaviti- cez pa je zaklenjena radkapa.Solero napisal/-a:4x100Tommy28 napisal/-a:Koliko je dimenzija med vijaki in ET?Solero napisal/-a:V homologaciji vse pise... drugace pa mislim, da je 6.5J 16 (4-49) , odvisno od modela litega platisca..
6.5J 16 ET 4-49
..v cem je tezava, nimas homologacijskega kartoncka, da bi preveril tocno kaksna platisca imas oz. nivo opreme? Ce so Kubera pol so 6.5J 16 ET45, vsaj taksna imam jaz na Meganu letnik 2006.. Oprema Dynamique-Luxe..
Moti pa me na homologacijskem kartoncku to da je ER 4-49. Kolk je to?
No k ste vsi tolk pametni sem dons snel 1 platisce dol in ugotovil da je ET 48.Doctor DJ napisal/-a:hmm, v cem je problem?
feltne 6.5J 16 ET45, original
jst mam 17 col, 7J, et 27
kaj se?
zakaj ti je pa tista cifra pomembna?
hmm, ce pa te res tolk zanima pa pejd na servis,![]()
za vse smrtnike je pomembno velikost platisc v colah, sirina platisca (J), in pa ET.
lp
Probal sem nataknit 15 col od starega megana dynamiqe in je ok, ET pa je 45. Zgleda da bo ok.
ubogi ti.
in zaj ko si probal in videl kako pase feltna si pa pameten.
drugic pa ce ze imas moznost feltne doma sprobat, daj raje namest da cas zapravljas za kompo, pejd na svezi zrak pa probaj.
pa se eno, ce ne dobis zmeri takega odgovora k si hoto, pol pravis da se delamo pametne in kaj se vse, bod raaje tih pa sam naredi kar mislis da bo prav.
i rest my case
drugic pa ce ze imas moznost feltne doma sprobat, daj raje namest da cas zapravljas za kompo, pejd na svezi zrak pa probaj.
pa se eno, ce ne dobis zmeri takega odgovora k si hoto, pol pravis da se delamo pametne in kaj se vse, bod raaje tih pa sam naredi kar mislis da bo prav.
i rest my case
Doctor DJ napisal/-a:ubogi ti.
i rest my case
Za crknt

Sej drgac sm sam hotu vprasat za tocne dimenzije feltn!!!!Doctor DJ napisal/-a:ubogi ti.
i rest my case
Vseeno hvala