Clio I 1.8 16V, l.'93 - Jaguar (zimsko spanje)
Ma kaj bom drugo not daju. Sej ta laufa ko urca. Nikol ni delu nekih problemov. Pa vem da so realni kilometri, vem kako je vzdrzevan, vozen...
Vsak motor zahteva servis. Edin kar men niti ni bla taka sila, sam ce je ze jermen zacel po malem cvilit, in ker je dihtunga ze par kapljic olja spustila, smo rekli da to hkrati postimamo. Da ni treba cez kako leto motor spet razkopavat.
D7F so znani po tem, da je zarad slamparije v tovarni puscanje dihtunge pogost pojav.
Motor bi se tud brez servisa naredu se pa jos kilometrov, sam ko bi bil vedno pod strahom.
F16? To mislis na F7P? Sej to niso lego kocke!
To povlece se goro drugih stvari za sabo. Za F7P se pride cas, verjem! Vgrajen tam kjer mora bit! 
Dokler sem se student, je D7F in njegovih 6l/100km zame idealen motor.
Zdej vem na cem sem! In mam mir!
Vsak motor zahteva servis. Edin kar men niti ni bla taka sila, sam ce je ze jermen zacel po malem cvilit, in ker je dihtunga ze par kapljic olja spustila, smo rekli da to hkrati postimamo. Da ni treba cez kako leto motor spet razkopavat.
D7F so znani po tem, da je zarad slamparije v tovarni puscanje dihtunge pogost pojav.
Motor bi se tud brez servisa naredu se pa jos kilometrov, sam ko bi bil vedno pod strahom.
F16? To mislis na F7P? Sej to niso lego kocke!
Dokler sem se student, je D7F in njegovih 6l/100km zame idealen motor.
Zdej vem na cem sem! In mam mir!
Glede na to da se z avtom nic ne dogaja (beri: tankaj i vozi), sem se mal igral s fotosopom.
To je moja prva vaja, mislim da je za zacetnika kar dobro!

Se pravi:
- odbijaci v barvi karoserije
- par cm v tla
- temne sajbe

To je moja prva vaja, mislim da je za zacetnika kar dobro!

Se pravi:
- odbijaci v barvi karoserije
- par cm v tla
- temne sajbe
Zadnjič spremenil Waxxx, dne 28 Okt 2007, 17:23, skupaj popravljeno 1 krat.
No, da malo dvignem svoj topic!
Z avtom se nc ne dogaja! Od servisa maja lani deluje po principu tankaj i vozi! Pa redno preverjaj olje in tlak pnevmatik, seveda! Tud skepticnost zaradi Excelliuma je odvecna! Po vec kot 10.000km od takrat ne cutim primanjkljaja olja!
Mi ga je pa uspelo uceri dobr skrit na parkiriscu! Spodnjo sliko bi lahko imenovali: Where's Waldo? al pa The Cheapest Alarm System!

Jap! Kot ste opazli, je zanimivost ta odbijac te 4.4 litrske zverine (una crna je 2.0). Po vec kot 6ih mesecih je se vedno pripravljen na barvanje! Aja, sprednji pravtako!
Kaj cmo, 5ka je najpogostejsi avto v Velenju, pa je treba nekako izstopat!
Pa temo bi lahko preimenoval v Clio - ko bo velik bo 540i!
Z avtom se nc ne dogaja! Od servisa maja lani deluje po principu tankaj i vozi! Pa redno preverjaj olje in tlak pnevmatik, seveda! Tud skepticnost zaradi Excelliuma je odvecna! Po vec kot 10.000km od takrat ne cutim primanjkljaja olja!
Mi ga je pa uspelo uceri dobr skrit na parkiriscu! Spodnjo sliko bi lahko imenovali: Where's Waldo? al pa The Cheapest Alarm System!

Jap! Kot ste opazli, je zanimivost ta odbijac te 4.4 litrske zverine (una crna je 2.0). Po vec kot 6ih mesecih je se vedno pripravljen na barvanje! Aja, sprednji pravtako!
Kaj cmo, 5ka je najpogostejsi avto v Velenju, pa je treba nekako izstopat!
Pa temo bi lahko preimenoval v Clio - ko bo velik bo 540i!