Menjava zarnice
Menjava zarnice
Kako se da zamenjati zarnico sprednjo na scenicu 04
Re: Menjava zarnice
Na notranjem blatniku imas pokrovcek, katerega snames.. in sezes z roko not.. Malo bos opraskan,ker je zelo malo prostora..boma napisal/-a:Kako se da zamenjati zarnico sprednjo na scenicu 04
Sam sem na Meganu II ph.2 preklel vse "francoze", ko sem menjaval sprednjo levo zarnico. Sploh pa te luci z leco, ker se mi je ta leca nekako obrnila in zdaj zadeva ne sveti kot bi morala.. Delas pa vse na slepo.. Saj odspredaj pri akumulatorju ni prostora, razen ce ga odklopis in ven vzames-kar ti pa odsvetujem.. Vseeno ga morem peljat na servis, da mi nastavijo nazaj to leco, saj je nastal zelo ozek snop..
aha hvala se bomo pa juter mal zabavali ali pa kleli 
Klel,klel.. na koncu pa morda pristal na servisu kot jaz..boma napisal/-a:aha hvala se bomo pa juter mal zabavali ali pa kleli
Meni tudi ne... Zdaj ne vem kako ima Megane II Ph.1 to narejeno, a je verjetno manjsi problem kot pri Ph.2,kjer je prava stala z temi lecami.. Enako je pri avtomobilih z Xenon lucmi. Malo se dotaknes te lece, ze ni pravi snop in visina. Na slepo slatas po tistih luknjah, kam bi naj sedla zarnica, ki je samo not vstavljena brez vsakega varovala.. Ajajaj francozi86-4PJ napisal/-a:no ti kr psoroc pa da vidmo ce pogruntas ksno novo metodo...ker res nwm kje jim je logika da grejo tko zakomplicirat to menjavo zarnic![]()
![]()
Bo res treba za vsako zarnico peljat na servis???