Adijo pamet.. Mate bi se moral ukvarjati s problemi tam ki so zares prisotni ne pa da neznanske kazni nabijo nam, ki v naseljih prekoracimo hitrost za kak kilometer oz. na kateri od vpadnic v mesto. TO JE ABSURD!!!!! Ce bi imel g. Mate vsaj toliko "pik" v glavi, kot naj bi jih imel (no morda pa sole ni zakljucil in je dobil sluzbo preko politicnih ali bog ve kaksnih okoliscin) bi sel odpravljati tezave tam, ki zares nastajajo. Naj se povem, da sem se enkrat peljal iz sluzbe resnicno pozno. Bilo je okrog druge ali pol tretje zjutraj. Ker zivmo v casih, da se mora delati toliko casa, da je vse podelano in ne od 7 do 15 kot policaji.Seveda sem pokadil cigareto po nekaj urah vec kot z uzitkom in peljal po Celovski do doma policistu za menoj ni bil sumljiv CRN AUDI A8 ki je mimo mene svignil po levi strani (prevozil dvojno crto) in odbrzel mimo po nasprotnem pasu, ki vodi proti mestu nekje okrog tivolija. No "gospodu" policistu se je zdelo smotrneje odtrgati pol ure spanca delavnemu drzavljanu, ki se kar placuje davke in policijske kazni, namesto da bi preveril kaj ali kdo je svignil mimo mene preko dvojne neprekinjene crte po nasprotnem voznem pasu. DOkler bodo ti BUTASTI policaji delali tako bo stevilo smrtnih zrtev narascalo in nobeno zvisevanje kazni ne bo prineslo zeljenih rezultatov. Debili ki se vozijo po nasih cestah imajo pac sreco, ker so policaji na podobni intelektualni ravni nas kretene, ki jih zivimo pa dobesedno JEBEJO po nepotrebnem. Zares razocaran SOVENEC ki placuje davke za policiste kot je navedeno zgoraj in potrosno drzavo (oklepniki, letala, falconi, in se bi lahko nasteval)v katero je ze zdavnaj izgubil vero. SLOVENCI 2.11 imamo prvo moznost da socimo iz vlaka ki drvi v zanesljiv propad!!!
vir: http://www.zurnal24.si/cms/novice/slove ... l?id=15696
kolikorat se je to ze zgodilo??? in se se bo????

.jpg)