Pomoc servo CLio 1.2
Pomoc servo CLio 1.2
Vem da ni ravno tuning, ampak nekak nisem nasel bolj primernega placa. No kakorkoli, imamo doma CLio 1.2 L.99, seveda navadna oprema in vse kar nas res moti je da nima servota, vozi ga pa matka in nekak ni vec tolk pri moceh.
Zdaj me pa zanima kolk velik zalogaj tako z vidika montaze kot z financnega vidika bi bilo namontirat noter servo iz katerga drugega Cliota? A bi moral menjat cel most, ali se da samo to, pa pol seveda pumpo na blok motorja in jermen itd... Ter seveda ali ima kdo kaj od tega za prodat?
Za vso pomoc se ze vnaprej zahvaljujem.
Lp,Aly
Zdaj me pa zanima kolk velik zalogaj tako z vidika montaze kot z financnega vidika bi bilo namontirat noter servo iz katerga drugega Cliota? A bi moral menjat cel most, ali se da samo to, pa pol seveda pumpo na blok motorja in jermen itd... Ter seveda ali ima kdo kaj od tega za prodat?
Za vso pomoc se ze vnaprej zahvaljujem.
Lp,Aly
Zadnjič spremenil AlyH24, dne 26 Okt 2007, 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
Ves kak je s to menjavo avta....imel ga je prvo dedek, sedaj ga imamo mi in pri letnici izdelave 99 ima na stevcu prevozenih realnih kilometrov 30.000....ce mi najdes se kaksnega takega s servotom in seveda stopnjo ohranjenosti taksno kot jo ima ta avto, rade volje menjamo in se nekaj doplacamo.
Drgac pa k stvari...rabim celoten servo mehanizem kot na sliki, servo pumpo in nosilec, glavno vprasanje ki sem ga ze prej podal je pa ali pase na ta most ali treba tud tega zamenjat? Upam da ne.
No hvala za pomoc in se vnaprej prosim, ce ima kdo kaj za ponudit, ali se kaksno mnenje, naj kar prosim rece.
Lp,Aly
Drgac pa k stvari...rabim celoten servo mehanizem kot na sliki, servo pumpo in nosilec, glavno vprasanje ki sem ga ze prej podal je pa ali pase na ta most ali treba tud tega zamenjat? Upam da ne.
No hvala za pomoc in se vnaprej prosim, ce ima kdo kaj za ponudit, ali se kaksno mnenje, naj kar prosim rece.
Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Ne verjamem da bi bil most drugacen...a ves kaksen strosek je to za Renault da bi mel za vsak avto ki ima servo drugacen most. ponavadi pase tudi kaksen drug most od drugega avtomobila, tko da brez panike
Mal poglej na bolho ali pa na avto.net ce bos kaj nasel, drugace pa kaksen odpad v italiji (lahko tudi pri nas) ali pa nov na servisu (verjetno celo bogastvo, se je za pozanimat) 
Enigma motorsport
- killah bee
Ja ampak ti imas samo drog kolk sem videl na Bolhi, jaz pa rabim se mnogo vec drugih stvari, tak da bom menda vzel vse skup od enga, samo da ga najdem...sem vceraj klical vse iz avto.net ki prodajajo po delih Clio-te, pa noben trenutno nima tega
Lp,Aly
Lp,Aly
- killah bee