Turbina!!! NUJNO

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
danijels
Kraj: Radlje ob Dravi

Turbina!!! NUJNO

Odgovor Napisal/-a danijels »

Zanima me. ce ima kdo stevilko od kakega prodajalca turbin - od TURBOMEDIJE v Truzinu imam, potrebujem pa od kakega ki ima obnovljene turbine. Ali ce jo ima kdo za prodat.
Turbina za Laguno II 88kw, letnik 2003!

Hvala
Laguna Grandtour 1.9dci
atomant

Re: Turbina!!! NUJNO

Odgovor Napisal/-a atomant »

danijels napisal/-a:Zanima me. ce ima kdo stevilko od kakega prodajalca turbin - od TURBOMEDIJE v Truzinu imam, potrebujem pa od kakega ki ima obnovljene turbine. Ali ce jo ima kdo za prodat.
Turbina za Laguno II 88kw, letnik 2003!

Hvala
Samo ne kupovat v Trzinu. Oni prodajajo rabljene in zjebane turbine kot nove.

Drugace pa http://www.turbolader.net/
Majce

Odgovor Napisal/-a Majce »

Ali pa poizkusi pri Beji pod Smarnogoro.
Uporabniški avatar
aha1

Odgovor Napisal/-a aha1 »

Za Bejo velja isto kot je predhodnik povedal. Pokasirajo pa nic ne naredijo turbina pa ti po 10K km crkne. Garancija pa, saj to ni njiova napaka, ampak je vedno neka druga nadnaravna sila.
Renault Avntime Privilege 2.2 dci
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

dej si poglej temo o turbinah k je ze en pisal. en turboleader...al nekeej tazga v nemciji. po posti posljes. Jaz sem enkrat firbcal, za cca 600 EUR dobis novo turbino s postnino vred. tukej na renaultu pa za 1600 novo in 600 obnovljena.... poisci temo nekje pri vrhu saj je zaklenjena.
fliper
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a fliper »

jaz sem jo kupil na Turbo Bosch Servisu Korenjak na Ptuju (700 eu pa na zalogi so jo meli!). Naslov pa je Cesta 8.avgusta, Ptruj! Poisci stevilko pa probaj poklicat!

Z tem turbotom sem nardil nekje 2500km, pa zaenkrat nimam pritozb! Mogoce je na zacetku bil mogoce malo bolj glasn kot orginaln!

lp ales
Uporabniški avatar
sligi

Odgovor Napisal/-a sligi »

A.Z. 041/487-863 Krsko

http://www.bolha.com/oglas2077236

lp.
danijels
Kraj: Radlje ob Dravi

Odgovor Napisal/-a danijels »

Ja, saj imate prav glede reklamacij in tako naprej. Kupo sem laguno aprila v LJ, z njo prevozil kakih 6000km in mi je crknla turbina. Poklicem v trgovino, kjer sem laguno kupil, jim povem da so mi rekla da je bila turbina menjana in da so jo oni menjali, ter da mi dajo racun, da jo reklamiram. Povejo, da so jo kupili v Trzinu. Vse lepo in prav, turbino odnesem v trzin, ta tip jo poslje v nemcijo na firmu od koder dobim odgovor, da je bila napaka pri montazi - ces da je monter pri vgradnji turbine uporabljal tesnilno maso. Halo? kak so to oni ugotovili.
No, do danes sem naredil ze 15000 km in mi turbina lepo spila. Sicer sem jo dal zamenjat na pooblascenem servisu Renault, zdaj imam garancijo spet eno leto na turbino in eno leto na delo. Pri takih zadevah se splaca it na pooblascen servis, ker imas garancijo. Mehanik mi je reko, da sem imel sreco da mi ni odlomljenega propelercka potegnilo v motor, ker te bi bila pizdarija. Sem pa bil zraven, ko je tip v turbomediji iz Trzina dobil posto iz nemcijo z novo turbino.
vendar se zdaj kregam s trgovino, ki mi je avto prodala - kdo bo placal delo?
Laguna Grandtour 1.9dci
Odgovori