osvetlitev stevca

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
silvi_7
Kraj: Nova Gorica

osvetlitev stevca

Odgovor Napisal/-a silvi_7 »

no imam en problem pri mojem megane coupeju zelo slabo svetijo stevci in me zanima ce je kdo ze kdaj razdiru in pa ce se bi dalo to osvetlitev ki je zdaj oranzna zamenjat??jst bi dau rdece ali pa belo!!aja seveda pa bi tud plasma stevce kupu sam jih nikjer ne dobim pri nas!!
hvala za pomoc
lp
silvi_7__MeGaNe-CoUpE__
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

user toxius al kako ze ti bo povedal.
Uporabniški avatar
silvi_7

no mi mu upa kdo pomagat!!
silvi_7__MeGaNe-CoUpE__
Uporabniški avatar
sajko
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a sajko »

Ce prov vidim maš to še Ph1 coupeja?

Prvo mi povej kako ti slabo sveti? Ti ne deluje par zarnic al svetijo vse samo slabo? Lohka preveriš žarnice :

govorim za Ph1!

Da prideš do njih rabiš dol vzet armaturo; prvo odstraniš pokrova za tweeterje in odviješ enega od obeh šravfov (torx nastavek rabis, tudi kasneje pri števcu), tistega ki drži armaturo (drugi drzi tweeterja). Uglavnem odviješ na obeh straneh. Na voznikovi in sovoznikovi strani v kotu sta 2 cepa ki držita, zato probaj potegnit na gor.
Ko odviješ armaturko vidiš 3 šfravke okol števcev, ki jih odviješ in zadej izklopiš kable, ter potegneš števec ven.

To je kar se podiranja tice.

Ko boš pogledal števc od zadaj boš vidu žarnice, ki jih zlahkat odviješ.

Glede oranžne osvetlitve: Tej števci imajo oranžno pleksi steklo, na katerega je nalepljena številcnica. Verjetno bi se dal s prozornim plexijem + led diaodami rešit zadevo, sam bi blo pa pomoje kr dost dela. Ce ti ni tuje lohka probaš pa pokažeš postopek potlej tukej :)
Renault Megane
#renault-klub.si @ ircNet ( irc://irc.arnes.si/#renault-klub.si )
Uporabniški avatar
silvi_7

bom probu kaj naredit in nato porocam))lp
silvi_7__MeGaNe-CoUpE__
Odgovori