brisalce popravil, se gretje zadnje sipe ;)

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
anze

brisalce popravil, se gretje zadnje sipe ;)

Odgovor Napisal/-a anze »

jah danes zutri je blo :) .......usedem v avto ga zalaufam....prizgem speredaj brisalce in glej ga zlomka......videl sem da brisalci nikamor ne gredo in sem jih takoj takoj ugasnil...grem ven primem brisalce in glej ga zlomka bili so primrznjeni na sipo :shock: :shock: :shock: ............. vzamem strgalo za led ker je bila cela sipa zmrznjena od dezja :roll: ...potem ko sem scistil sipo prizgem brisalce in ni bilo vec tako kt bi moralo :? ..... 1.stopnja je brez intervala-brise skoz, 2.in 3. delata ok.........pa se ko ugasnem brisalce se ustavijo takoj(na sredini sipe,bilo kje) ne da bi sli v prvotni polozaj...kaj bi mi lahko pregorelo? (varovalka,konektor za intervale? :roll: :?
Zadnjič spremenil anze, dne 26 Okt 2007, 19:13, skupaj popravljeno 5 krat.
Slika Slika
BRUKI
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a BRUKI »

Varovalko menjaj in bo.
Uporabniški avatar
anze

varovalka je cela....sej ce bi pregorela verjetno ne bi nic brisalo...
Slika Slika
Uporabniški avatar
R19
Kraj: Sentjur / Celju

Odgovor Napisal/-a R19 »

ja daj na pozicijo 1 pa z probistiftom voltmetrom poglej ce je tok na motorcku :D
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Obstajata 2 varovalki - ena je za brisanje, druga pa za vracanja. To drugo uporablja tudi avtomatika za interval. Na kratko - najmanj eno varovalko imas skurjeno. Poisci jo in jo zamenjaj.
LP, Samojed
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

mogoce je pa seu u fliment rele
Uporabniški avatar
anze

etore napisal/-a:mogoce je pa seu u fliment rele
ja tist rele k je pri varovalkah (bolj velik) zaj...va :wink:
Slika Slika
Uporabniški avatar
anze

ajoj....danes sem opazil da mi ne dela gretje zadnje sipe......sem preveril elektriko zadaj prikljucku sipe pa dela......problem je u tem da ni stika na eni izmed grelnih crt
...najvecji problem pa bo ker imam zatemnjeno sipo :cry: :cry: ..please help!!
Slika Slika
Uporabniški avatar
theD3viL

Odgovor Napisal/-a theD3viL »

Ko bos (ce bos) popravu, povej kaj si naredu!
Uporabniški avatar
collector
Kraj: Selo pri Ihanu

Odgovor Napisal/-a collector »

Pri gretju zadnje sipe zna bit problem masa! Na mojem bivsem ni delalo gretje in brisalc zadaj, elektricar najdu masu, pa cudez spet je vse ozivelo. :lol:
Pa ne mi rečt, da si spet Renoja kupu? Ja kaj pa čem druzga?
Renault Grand Scenic 1,5 dCi Dynamique 2010
Renault Megane 1,6 16V GT Line 2011
Uporabniški avatar
anze

dans sem se 1x pogledal varovalke tako kt je rekel samojed (grazias) in res je bila tista varovalka skurjena... ob menjavi varovalke sem pa za vsak slucaj odklopil + iz akumulatorja :) ....dam novo varovalko not priklopim kable na akumulator dam kontakt in brisalci so spet delali tako kot je treba 8) .....
nastal pa je spet drugi problem (jao jao) da ne bom odpiral nove teme bom kar tu napisal.....namrec ko sem vkljucil kontakt se od takrat naprej ne prizge nobena lucka na armaturi vec(za olje,akumulator,), kazalci so usi mrtvi tudi za obratomer, no razen za kilomtere se dela......... i need help again :wink:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Se enkrat preveri varovalke, pa preveri na akumulatorju, da nisi spregledal enega kabla. Je razlicno, amapak pri nekaterih gresta iz + kleme dva kabla - ce si odvil matice, se je eden lahko skril kam pod rob in ga sploh nisi priklopil.
LP, Samojed
Uporabniški avatar
anze

popravljeno :D .........spet bila varovalka :wink: ...se gretje zadnje sipe zrihtamo pa smo zmagal :D lp
Slika Slika
Odgovori