Sobe za ciscenje zarometov

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
gorč

Sobe za ciscenje zarometov

Odgovor Napisal/-a gorč »

Zanima me kako bi napeljal sobe za ciscenje originalnih xenon zarometov?!Nekje sem prebral,da bi bilo uredu ce bi dal na cevko,ki gre do brisalcev en Y nastavek ter od tam speljal do vsake sobe na luceh?!
Zdej pa jaz dvomim,da bi to delovalo,ker bi bil sigurno premajhen pritisk...pa se vsakic ko bi brisal sipe bi zraven pral luci... kako bi to zadevo resil?!Gre pa za cliota 2005let.

Hvala
LP
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

original mas xenon p nimas pralnih sob ? :roll:
Slika
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Re: Sobe za ciscenje zarometov

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

gorc napisal/-a:Zanima me kako bi napeljal sobe za ciscenje originalnih xenon zarometov?!Nekje sem prebral,da bi bilo uredu ce bi dal na cevko,ki gre do brisalcev en Y nastavek ter od tam speljal do vsake sobe na luceh?!
Zdej pa jaz dvomim,da bi to delovalo,ker bi bil sigurno premajhen pritisk...pa se vsakic ko bi brisal sipe bi zraven pral luci... kako bi to zadevo resil?!Gre pa za cliota 2005let.

Hvala
LP
rabis vecjo posodo za dva motorcka...eden je za pranje stekel, drug pa za pranje xenon zarometov :wink: tako ima RS
RS-sport
Uporabniški avatar
obby

Odgovor Napisal/-a obby »

Naredi si na pranje zadnjega stekla.
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Pusti pri miru, ker kolikor se bos s tem zajebaval, tiste sobe sploh niso tako funkcionalne. Ni vredno truda. Moje mnenje.
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

o tem sem ze jaz tudi razmisljal! pa sem si pol premislo! Kaj avtomatsko nastavljanje visine snopa bos tudi naredil?
Uporabniški avatar
gorč

86-4PJ napisal/-a:original mas xenon p nimas pralnih sob ? :roll:
Original xenon luci od RS sem kupil...drugace jih nimam na Cliotu.Pa tudi avt.nastavitev snopa bom montiral...samo problemi so se pojavili pri sobah.
Uporabniški avatar
RS-sport

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

gorc napisal/-a:
Original xenon luci od RS sem kupil...drugace jih nimam na Cliotu.Pa tudi avt.nastavitev snopa bom montiral...samo problemi so se pojavili pri sobah.
kupi si sobe pa jih montiraj v odbijac :wink:

cena 1 sobe pralca je 13,07 EUR
RS-sport
Clio05

Odgovor Napisal/-a Clio05 »

gorc napisal/-a:
Mene pa zanima kaksna je cena, da se zrihta avt. nastavitev snopa?
Uporabniški avatar
gorč

Clio05 napisal/-a:
gorc napisal/-a:
Mene pa zanima kaksna je cena, da se zrihta avt. nastavitev snopa?
Ne vem koliko pride ce bi kupil posebej,ker jaz sem kupil komplet xenon+avt.nastavitev snopov...vse skupaj sem dobil iz Italije-dal sem pa 280eur.
Probal bom se dobiti orig.posodo ter sobe...
Clio05

Aha. A to si ti pol kupu na odpadu z razbitga cliota al kje drugje? Me zanima ker tudi sam iscem xenon luci pa avt. nastavitev pa bi rad dubu rabljeno ker novo more bit dost drago.
Uporabniški avatar
gorč

Clio05 napisal/-a:Aha. A to si ti pol kupu na odpadu z razbitga cliota al kje drugje? Me zanima ker tudi sam iscem xenon luci pa avt. nastavitev pa bi rad dubu rabljeno ker novo more bit dost drago.
Ja to mi je uredil en kolega,ki dosti hodi po Italiji,ker v sloveniji je problem dobiti rabljeno....luci z leco se ze dobijo,kaj drugega je pa ze problem.
Glede cene ne vem,se bom pa pozanimal pri Malgaju,koliko pride zadeva ce vse skupaj kupis novo.
Uporabniški avatar
jurre

Odgovor Napisal/-a jurre »

jaz sem se enkrat za foro pozanimal na pri uradnem renault prodajalcu, pa pride 250eur luc z leco, 250eur elektronika zraven (se pravi 1000eur za par), pa zarnice mislim, da so se posebej, nism pa siguren.
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

ja posebej so... Podatki pa drzijo sem se tudi jaz zanimal... Samo nove si zelo malo folka kupi oziroma naroci, ce ze niso v opremi! Vecina, ki imamo xenonke smo si rabljene kupli!

Vendar je tukaj vprasanje za pralne sobe!
Clio05

Nove luci so predrage da bi jih na servisu kupu... Mene sam zanima cena za avt. nastavitev snopov k bi si rd zrihtu da bo vse tko k treba...
Odgovori