nastavitev ventilov
Jah tako je. Kot je ze Drmo reku, ce kupis star motor moras biti pripravljen da kaj useka. Pa tut ce nej bi biu "u nulo". Men so dele sli vsi lezaji, pa upam da ne se kej okol batov. To so stvari k se jih ne da slisat in ne mores preverit v kakem stanju so, razen ce odsravfas karter. Tko da mores vedet, da za malo denarja je malo muzike (300eur al kolk si dau ni malo ampak za motor, ki ima manso obnovo narjeno je pa zelo poceni). Ce hoces met pa mir pa narocis iz Francije za 2500eur nov F7P motor pa je.
EDIT: Sej vem, da bi v takih casih rajs prebral kake bolj tolazilne poste, samo pac tako kot vsi si upal da bos za manjsi denar cez prisel, se pa zal vedno izkaze da ga das tolko kot ce bi kupil res kvalitetno in drago stvar ze v startu (ceprav je res da za 1200eur ne bi noben kupil F7P motorja, kot bi moral stati z res u nulo narjeno generalko). Zato pa je tko kot je.
EDIT: Sej vem, da bi v takih casih rajs prebral kake bolj tolazilne poste, samo pac tako kot vsi si upal da bos za manjsi denar cez prisel, se pa zal vedno izkaze da ga das tolko kot ce bi kupil res kvalitetno in drago stvar ze v startu (ceprav je res da za 1200eur ne bi noben kupil F7P motorja, kot bi moral stati z res u nulo narjeno generalko). Zato pa je tko kot je.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Ne vem men so sli lezaji pri prejsnji 19-ki ker mi je sla oljna pumpa pa se je kar lepo slisalo da so zanic.
Na sreco sem dost hitro ustavil da se je strosek nehal ze pri novih lezajih pa oljni pumpi. Pa seveda novo olje
Ja drgac pa za 300eur mislm da ze kar moras dobit rabljen F7P motor ki dela tako kot more, brez dodatnih stroskov. Sej drgac sam motor je bil 220eur, sam so potem se stroski kot olje v motorju, menjalniku, novi kabli, svece, pac tak potrosni materjal pa nanese nakonc cez 400eur, zdej bo treba pa se te drocnike al karkol je ze narobe postimat
Pa ni mi jasno kako da ce je ziga menjal vsa tesnila da mi zdaj pusca olje med glavo pa med tistim delom kjer so notr odmicne 
Ja drgac pa za 300eur mislm da ze kar moras dobit rabljen F7P motor ki dela tako kot more, brez dodatnih stroskov. Sej drgac sam motor je bil 220eur, sam so potem se stroski kot olje v motorju, menjalniku, novi kabli, svece, pac tak potrosni materjal pa nanese nakonc cez 400eur, zdej bo treba pa se te drocnike al karkol je ze narobe postimat
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Za drocnike nove bos pljunil okol 400-450eur. Na prvi pogled oz na sploh pa ne mores ugotoviti stanje drocnikov! Tako, da jih tud Ziga ni mogu! Menjajo pa se v kompletu, ker enega iskat ali dva je brez veze 
Za dobro obnovo motorja pa pripravi se okol 800eur poleg drocnikov. Ce je predrag spas pa se takih zadev ne lotevat

Za dobro obnovo motorja pa pripravi se okol 800eur poleg drocnikov. Ce je predrag spas pa se takih zadev ne lotevat
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Men so so tud zdej po serisu zacel drocniki slisat. Vcerej grem po zimski vitrex in zagledam na polici tole:

Zdej slabs ne more bit sm si reku, pa sm uzel zadevo, vlil notr in po 20km je blo ze ful razlike. Zdej sm naredu cca. 150km in drocnikov se ne slis vec, tud ko sm dons mrzlega uzgal, nic. Ce kje staknes tole probej pri men je pomagal. Cena je bla pa 6eur.

Zdej slabs ne more bit sm si reku, pa sm uzel zadevo, vlil notr in po 20km je blo ze ful razlike. Zdej sm naredu cca. 150km in drocnikov se ne slis vec, tud ko sm dons mrzlega uzgal, nic. Ce kje staknes tole probej pri men je pomagal. Cena je bla pa 6eur.
Dobu sm pri nas v eni trgovini z avto deli (mislm da spada pod a-net), kjer kupujem dele za avto. Sm pa dobil cisto po naklucju, malo sem gledov po policah, pa sm vidu.DragR napisal/-a:hja, pa kje si to ti dubu? Na pumpi? 6eur pa drgac res ni nc. Bi probal jaz to
Malo poglej v kaksni tvoji lokalni trgovini, ali pa za kaksno podobno tekocino.
Se mi pa res drocniki ne slisjo nic vec, par sekund ko mrzlega vzgem, pol pa tisina.