Uredil zadevsno Menjal termostat, ter hladnilno tekocino. Sedaj se segreje do polovice in nato miruje k prbit Hvala vsem za odgovore in pomoc Varno voznjo!
no pa da se jas napisem... pred par dnevi je zacelo zmankovat po liter anfriza v R19 energy 1.4, sedaj pa me zanima kaj bi lahko bilo? danes se mi je celo prizgala lucka za previsoko temperaturo, avto ugasnil, ter nalil vodo notri, ker druga nisem imel pri roki. sedaj tole pomaga, morem pa vsako jutro nalit 1l antifriza nor.... tece mi pa vem pri sovoznikovi meglenki, kjer je podolgovata posoda ( polek vitrexa od malce pod njim). kaj bi lahko bilo narobe, ter koliko je priblizno znesek popravila.
Nicc0 napisal/-a:no pa da se jas napisem... pred par dnevi je zacelo zmankovat po liter anfriza v R19 energy 1.4, sedaj pa me zanima kaj bi lahko bilo? danes se mi je celo prizgala lucka za previsoko temperaturo, avto ugasnil, ter nalil vodo notri, ker druga nisem imel pri roki. sedaj tole pomaga, morem pa vsako jutro nalit 1l antifriza nor.... tece mi pa vem pri sovoznikovi meglenki, kjer je podolgovata posoda ( polek vitrexa od malce pod njim). kaj bi lahko bilo narobe, ter koliko je priblizno znesek popravila.
Lp, Nicc0
Vodna pumpa ti pusca. Menjas pumpo ter jermene in napenjalec, kostalo te bo pa priblizno 150eur.
Najverjetneje res pumpa. Pa menjaj takoj in ne vozi se prevec, ker antifriz nenormalno zjebe jermen in sponar in se ti zadeva lahko razpade, potem je pa sranje.
hmm vceraj in pa danes pa je bilo vse ql, temperatura na polovici, dolzina voznje pa ista kot vceraj, pa se malo sem ga stisnil, da bi videl ce se dvigne ali ne, ter je ostalo skoz na polovici