Stransko levo in desno ogledalo ?
Stransko levo in desno ogledalo ?
Mene zanima kako je na stranskih ogledalih pritrjeno steklo?
Gre za Megana 98 letnik.
A je lepljeno ?
Rad bi dodatno vgradil gretje ogledal oz pri trgovini Conrad imajo grelne folije ki so ze narejena samo prilepit jo moras.
A ima kdo kaj iskusenj s tem ?
Sam bi rad snel ogledalo dol samo nevem kako je pritrjeno gor?
Gre za Megana 98 letnik.
A je lepljeno ?
Rad bi dodatno vgradil gretje ogledal oz pri trgovini Conrad imajo grelne folije ki so ze narejena samo prilepit jo moras.
Re: Stransko levo in desno ogledalo ?
Ce imas elektricno nastavljiva ogledala so tudi ogrevana... Ogrevanje se vklopi skupaj z ogrevanjem zadnej sipe.Danilo napisal/-a:Mene zanima kako je na stranskih ogledalih pritrjeno steklo?
Gre za Megana 98 letnik.
A je lepljeno ?
Ogledalo (steklo) je nataknjeno na plasticen obroc.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
kako pa pol grejerobertp napisal/-a:Ce imas elektricno nastavljiva ogledala so tudi ogrevana... Ogrevanje se vklopi skupaj z ogrevanjem zadnej sipe.Danilo napisal/-a:Mene zanima kako je na stranskih ogledalih pritrjeno steklo?
Gre za Megana 98 letnik.
A je lepljeno ?
Ogledalo (steklo) je nataknjeno na plasticen obroc.
a ma ogledalo kake grelna telesa zadaj
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
ja imas tud ja...jaz to zdaj zmeraj zjutraj uporabljam, ker mam avto pogosto zunaj in so vsi spegli zaroseni. Saj itak avtomatsko vklopis skupaj z gretje zadnjega stekla.
ce si malo sposodim temo, a ma kdo kaksno idejo ce se da kaj narest, ce gretje ne dela ok? namrec za gretje desnega spegla traja zeloo dolgo, imam ze prej zadnjo sipo odroseno (levi se odmegli v parih sekundah)...so kontakti slabi zgleda?
ce si malo sposodim temo, a ma kdo kaksno idejo ce se da kaj narest, ce gretje ne dela ok? namrec za gretje desnega spegla traja zeloo dolgo, imam ze prej zadnjo sipo odroseno (levi se odmegli v parih sekundah)...so kontakti slabi zgleda?
Verjetno je strgana zica, k so tenke k hudic. Jaz mam pa na levi strani strgano!jurre napisal/-a:ce si malo sposodim temo, a ma kdo kaksno idejo ce se da kaj narest, ce gretje ne dela ok? namrec za gretje desnega spegla traja zeloo dolgo, imam ze prej zadnjo sipo odroseno (levi se odmegli v parih sekundah)...so kontakti slabi zgleda?
Pa ne mi rečt, da si spet Renoja kupu? Ja kaj pa čem druzga?
Renault Grand Scenic 1,5 dCi Dynamique 2010
Renault Megane 1,6 16V GT Line 2011
Renault Grand Scenic 1,5 dCi Dynamique 2010
Renault Megane 1,6 16V GT Line 2011
Jz bi vas prosil za nasvet.
Na meganu l.2000 mi ne dela gretje levega ogledala, sem pomeril in napetost do ogledala prihaja, tako da je očitno kaj v samem ogledalu narobe. Prosim za nasvet kako priti do grelne mrežice oziroma kako sneti ogledalo, ker nebi rad kaj odlomil???
Ali je potrebno ogledalo popolnoma odšrafati dol z vrat???
Hvala LP
Na meganu l.2000 mi ne dela gretje levega ogledala, sem pomeril in napetost do ogledala prihaja, tako da je očitno kaj v samem ogledalu narobe. Prosim za nasvet kako priti do grelne mrežice oziroma kako sneti ogledalo, ker nebi rad kaj odlomil???
Hvala LP
pismo jest sm tut dons upazu k je medl da mi tut taleu ne dela... smotana zadeva da bl nebi mogla bit...LEFTY napisal/-a:Jz bi vas prosil za nasvet.
Na meganu l.2000 mi ne dela gretje levega ogledala, sem pomeril in napetost do ogledala prihaja, tako da je očitno kaj v samem ogledalu narobe. Prosim za nasvet kako priti do grelne mrežice oziroma kako sneti ogledalo, ker nebi rad kaj odlomil???![]()
Hvala LP
Ales112 napisal/-a:pismo jest sm tut dons upazu k je medl da mi tut taleu ne dela... smotana zadeva da bl nebi mogla bit...LEFTY napisal/-a:Jz bi vas prosil za nasvet.
Na meganu l.2000 mi ne dela gretje levega ogledala, sem pomeril in napetost do ogledala prihaja, tako da je očitno kaj v samem ogledalu narobe. Prosim za nasvet kako priti do grelne mrežice oziroma kako sneti ogledalo, ker nebi rad kaj odlomil???![]()
Hvala LP
Ma res je nadležn, sploh k veš da neki maš pa ne dela, čeprav verjetno je z mano kej narobe da hočm met vse tko popedenan.
Upam, da je kaka simpl rešitev, da ne bo potrebno menjavat ogrevalne folije, pa se z napeljevanjem in lotanjem zajebavat.
So pa kr ugodne te folije, sicer:
http://www.conrad.si/Samolepilne-ogreva ... 07_0506031
Sam ni mi jasno kako oz. kam to prilepit če ogledalo ni ravno zadaj, oziroma je nanj prilepljeno nosilo, ki se potem zatakne v ohišje ogledala???
Če pa kdo ve kako dol snet plastično školjko ogledala (sprednji del oz. pač za špeglom) pa se priporočam za kratek vodič, nasvet, ker ne bi rad kaj odlomil.
HVALA