16 v ze doma

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Tadej napisal/-a:V petek al v soboto?
soboto
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

No takrat me pa ni blo :D
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

drmocar napisal/-a:
Res je :wink: ....sam un hondas zihr ni mel gasa do konca, al se je pa zasaltu, ni dobr startu,...... :lol: :lol: :lol:
A si gledu? :D Ce si bil tam si vidu da sva sla 2x, pa drugic je on prehitr startu, prvic sva bla pa ful bliz pa ne verjamem da se je kej zasaltu ker je on skoz na dragih pa je zihr navajen speljevat pa use... :)
Pol so mi hondasi tam govoril da je to sigurn una honda ze zjebana k je on skoz na dragih, noben pa ni pomislu da mogoce, samo mogoce je tut moja 19-ka ze PRECEJ u letih s tem pa tudi motor ni vec kot iz skatlice :lol: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
DragR

Mene boste verjetno veckrat videvali pri rutarju ker unga vti-ja imam namen pokoncati... :D
Zdej sm ustvaru en doma narejen "cold air" :oops: samo pomoje bo bolje da dam kar navaden filter nazaj bo avto bolj konkurencen... :) Prijatelji me prepricujejo naj avto se malo "oberem", sedeze zadnje ven pa te fore, samo meni pa ni do tega ker nocem imeti ves oskubljen avto :?
Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

DragR napisal/-a:
drmocar napisal/-a:
Res je :wink: ....sam un hondas zihr ni mel gasa do konca, al se je pa zasaltu, ni dobr startu,...... :lol: :lol: :lol:
A si gledu? :D Ce si bil tam si vidu da sva sla 2x, pa drugic je on prehitr startu, prvic sva bla pa ful bliz pa ne verjamem da se je kej zasaltu ker je on skoz na dragih pa je zihr navajen speljevat pa use... :)
Pol so mi hondasi tam govoril da je to sigurn una honda ze zjebana k je on skoz na dragih, noben pa ni pomislu da mogoce, samo mogoce je tut moja 19-ka ze PRECEJ u letih s tem pa tudi motor ni vec kot iz skatlice :lol: :lol:
Sej to je bil joke model...nisi posteku....to se pol zmeri govori, ker honda je ZAKON in je ne mors prehtet :lol:

Sej uros jo je s cliotom 1.8 16v 3X dol pocu.....k sta sle pa civic pa prelude 2.2 sta ble pa tm tm, pa ma preludka kr konkretno stalco.

ma boli me kita :lol: tle so zmer pol eni izgovori.....
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
DragR

Najdu en posnetek, kako je sla ta legenda. Ce ste pozabili katera 16v je to preberte stare poste. Mislim da ja sla isto al pa mogoce celo bols kot pa moj sedanji clio 16v. Na dragu s hondo vti lansko leto sem zaostal le za slabo dolzino odbijaca... :)
http://videos.streetfire.net/video/63ff ... ca1cd4.htm
Slika
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Una 19tka je sla k svina,ce bi mal start natreniru bi jo gotovo dol butnu.
Cliota mas ze zrihtanga?
Slika
Uporabniški avatar
DragR

Sej clio ze skoz dela, tist k sm pisu tle pod forum R19 je druga zgodba :) Mam se eno 19-ko in ta mi dela probleme ne clio. :wink:
Slika
Odgovori